Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANACIJA U TIJEKU

Kiša potopila učionice vukovarske osnovne škole, nastava obustavljena do srijede

Polava, Vukovar
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
03.10.2019.
u 15:05

Inače, prostorije OŠ Dragutina Tadijanovića koriste i učenici Strukovne škole koja je oštećena u nevremenu koje je početkom srpnja pogodilo Vukovar

U vukovarskoj Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića do srijede, 9. listopada, obustavljena je redovita nastava. Razlog tome su kiša i vjetar koji su Vukovar pogodili u srijedu navečer i tijekom noći što je prouzročilo poplavu na katu škole.

-U školi su u tijeku radovi na energetskoj obnovi školi u okviru koje je rađeno krovište škole. Limovi su postavljeni ali nisu bili dignuti opšavi pa pa je vjetar nanio vodu koja je prošla ispod i poplavila dio učionica. Nismo mogli organizirati normalnu nastavu pa je donijeta odluka da se nastava obustavi do srijede kada će djeca ponovno sjesti u školske klupe, rekla je ravnateljica škole Lidija Miletić.

Dodaje kako šteta nije velika, da se parket u učionicama nije podigao kao i da je voda odmah pokupljena. Zaštićeni su i računari i pametne ploče. Očekuju se i isušivači vlage iz Crvenoga križa koji bi trebali riješiti problem vlage u učionicama.

Inače, prostorije OŠ Dragutina Tadijanovića koriste i učenici Strukovne škole koja je oštećena u nevremenu koje je početkom srpnja pogodilo Vukovar.

VIDEO Nevrijeme u Vukovaru

Komentara 1

CR
CroZrakomlatNo1
16:06 03.10.2019.

Probajte ucit u skoli vjeronauk pa da vidimo ako ce jos biti poplava!!! Ako bude predsjednik Bogubojazni Škoro bit ce i poplava manje, jer je Škoro Božji i Bogu dragi Hrvat!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije