Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći inozemni kupci
Povratak na članak

Kinezi ulažu milijarde dolara u nekretnine u SAD-u

Pritom pozornost javnosti zaokupljaju velike transakcije, poput prošlogodišnje Anbangove kupnje njujorškog hotela Waldorf Astoria za dvije milijarde dolara i njegove neuspjele ponude za grupu Starwood u ožujku, unatoč tome što vrijednost kupljenih stambenih nekretnina uvelike nadmašuje onu komercijalnih nekretnina i zgrada.

Komentari 19

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
12:37 16.05.2016.

To nam govori da je Kina mudra naprijedna i nitko se joj Nemoze suprotstaviti jer ima svoj proračun koji je pod kontrolom Države koja daje uslova provincijama da vodi računa o svom proračunu i tako se natječu i svi rade neprigovaraju jer postepeno im se standard poboljšava. Nezaboravimo da Kinezi su displinirani i marljivi u radu . Kinezi su dokazali da su golih ruku započeli i dostigli Ameriku i nakon toga će pokupovati Američki kapital i uvest Kinesku kontrolu Ekonomije u Americi da Amerika neće vise moći financirati Vanjsku politiku i Strategiju u Svijetu da bi manipulirala sa svijetom i tako će okončati nemire i invazije u svijetu koje Amerika sprovodi. Kina šuti i radi svoj posao da bi opstala nad pritiskom Amerike koja ju proba slomiti ali Kinezi ko Kinezi to nedozvoljeno sa svojom pravom mudrosti . Kina može biti uzor svima na koji način se treba borit za svoja prava i naciju da neboder postala rob stranca.

VL
Avatar whitesox
whitesox
12:47 16.05.2016.

He,he!podsjećaju me na Japance u 70-im

VL
AT
Atlantis1
21:12 16.05.2016.

Bio u New yorku prsli tjedan, masu novih nebodera, sve pokupovano od Kineza i Rusa, stanovi 20 do 60 miliona dolara. Sklanjaju ljudi lovu na sigurno.

VL
GE
gemist
15:24 17.05.2016.

Hehe,kineska kontrola američke ekonomije,mogu se samo nasmijati.Činjenica je da su Ameri Kinezima dužni 1,2 bilijuna dolara,a zašto su im posuđivali,Ameri su im ionak glavni kupac tih njihovih tričarija,67% ukupnog duga je unutar SAD,a i zašto ti Kinezi ne kupuju nekretnine po Rusiji npr.,a zato jer znaju de je sigurno.To su cionisti,banksteri,reptili,ovo ono,ali svi bježe k njima,svi bi tamo živjeli,ovi sirijski atomski fizičari,doktori i nobelovci koji su Europu naselili,a rado bi oni do Amerike da mogu.Ak izbacimo iz jednadžbe nuklearno oružje jer kad se to upotrijebi onda je šah mat,oni su najjača vojna sila koja je ikad postojala u povijesti čovječanstva i niko sa imalo pameti se ne bude s njima previše igrao

VL
Avatar d-ano
d-ano
22:23 17.05.2016.

,mudra odluka,,sve dolare vratit u ameriku ,,,,,,,,,,ionako ni sami amerikanci neznaju koliko su nastampali,,,,,

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:33 18.05.2016.

tako je, i japanci su 70-ih kupovali američke nebodere. film umri muški vam to pomogne shvatiti. :) kina jest velesila vel jedno tisućljeće. kineski carevi su radili u par desetljeća ono što njihovi zapadni kolege nisu mogli stoljećima pljačkanja postići.ći. ne zaboravimo, u europi je kineski porculan, svila, općenito kineska roba, bila na jako visokoj cijeni. danas se sprdamo. tj. donedavno smo se sprdali. sad svi radimo na kineskim kompjuterima, većina ima kineske mobitele, tv im je kineski, zavjese kineske. štap za pecanje je naravno kineski. zračna puška je uglavnom kineska. hlače nisu kineske, al smo ih kupili preko kineske firme, a sebe zavaravamo natpisima tipa benneton, fila... kineska ulaganja jesu strateška i vrlo pažljivo usmjeravana. kinezi su u zadnjih 15 godina kupili afriku i pola južne amerike. azije je ionak njihova. sad se koncentriraju na amerikance, samo srce zapadnog svijeta. da, kupiti će ih. ionak drže tisuću mlrd dolara usa duga, kojeg će amerikanac ipak platiti s kamatama kinezima. amerikanac prije svake bitne odluke, osluškuje kineze. igre oko otoka i vozikanje brodova su igrice za domaću publiku. iz vrata se ugovori potpisuju.

VL
Avatar mason
mason
15:25 16.05.2016.

Kinezi nista ne znaju. Ulazu u Ameriku a Putin najavio propast Amerike 28/05/2016 e(ima video na YouTube ) .Ja samo ulazem ruski rubalj, jer car Putin nikad ne laze.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
13:06 16.05.2016.

Izgleda kinezi nisu culi da ce Amerika uskoro propasti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.