Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mogućnosti za ulaganja
Povratak na članak

Kineze zanima uređenje hrvatskoga poreznog sustava

Delegacija Porezne uprave grada Šangaja želi vidjeti koji su ovdašnji poticaji za ulaganja i upoznajemo ih s našim poreznim sustavom, rekao predsjednik zagrebačke Komore Zlatan Fröhlich

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
11:40 27.05.2019.

ono kad te svjetska sila posjeti i želi nešto naučiti od tvojeg poreznog sustava, kojeg svi doma napadaju...

VL
Avatar anlaser
anlaser
12:08 27.05.2019.

Ne zanima to samo Kineze . Kad bi svi pokazali koliko poreza su platili na svoju dobit barem pola bi ih završilo u zatvoru .

VL
AR
Arger
12:21 27.05.2019.

Nezanima njih porezni sustav vec porazne olaksice za doseljenike i poticaji ako otvore sve po 10 kuna.Ako su poticaji kakve oni ocekuju evo ti ubrzo milijun kineza u HR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.