Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEDAK SLUČAJ
Povratak na članak

Kinez zbog bolova u trbuhu otišao u bolnicu: Šokirao se nakon pregleda i hitno zatražio operaciju

Kada se požalio liječnicima, posumnjali su na upalu slijepog crijeva, no simptomi nisu prestali nakon liječenja pa su napravili dodatna testiranja.

Komentari 6

GE
geler203
07:54 08.07.2022.

I to do sada nisu otkrili tolike godine. Zanimljivo još nema vijesti kako policija u Nizozemskoj puca po prosvjednicima poljoprivrednicima.

VL
Avatar Mistborn
Mistborn
10:32 08.07.2022.

Ok. Biti hermafrodit tj. dvospolac je medicinsko stanje i operacije su potpuno opravdane. No što s ovim dvospolcima "u glavi"? Nije opravdano plaćati im operaciju. Neka si plate psihijatre.

VL
ST
stipkomat
08:57 08.07.2022.

Chen Li (33), iz kineske provincije Sichuan..." a ime mu je promijenjeno za potrebe članka.... jer bi njegovo pravo ime, nama u Hrvatskoj, strašno puno značilo. O, Bože....

VL
PA
pax
22:21 08.07.2022.

Kako fora fake news, zbilja ste ga dobro smislili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.