Povratak na članak

Kineske vlasti borca za ljudska prava osudili na 11 godina zatvora

Presude je donesena za vrijeme božićnih blagdana kako bi se izbjegla burna reakcija svjetskih medija no već ranije su Sjedinjene Američke Države kao i EU zatražile oslobađajuću presudu za Liua.
Objava 25. prosinca 2009. 3 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 10
 • đoko_krstaš:

  avileno klao klap klap ovog ciokaubojgusarskog kvislinga treba skratit za glavu a ne zatvor, mamicu im ckg-u oni bi rasturali sve i svakoga, pa treba njima podmetnuti \"ljudksa prava demokraciju slobodu\" za indijance, čikanose, crnce i ostale bezprizorne i sa ... prikaži još!sa njima početi revoluciju u sjedištu zla ove planete

  18:09 25. 12. 2009.
 • Pukovnik:

  avileno @ Sad si ga baš usro! Nevjerojatno kakvi mutava ima na ovim forumima! Liu se borio za slobodu govora, života, da sam radi što želi, a ne da mu cijeli život država isplanira, Amerikanci se pak bore protiv onih ... prikaži još! koji žele uništiti katolički svijet, koji napadaju nedužne ljude diljem svijeta i to kao najveće moguće kukavice.

  11:04 25. 12. 2009.
 • mikistjep:

  Ovo je kineski Zarko Puhovski- hahahaha

  11:17 25. 12. 2009.
 • mozel:

  Ovo nije začuđujuće od komunizma tako su radile sve zemlje komunističkog jednoumlja,počev Rusije i njene agresije i osvajanja tuđih Država pa do najmanje zemlje Albanije.Kada se ume u obzir najokorjeli ratni zločinci,na prvom mjestu je bio Maocetung zatim Staljin,Hitler a ... prikaži još! naš Tito je zauzeo deveto mjesto.Svi znademo sistem komunizma.

  11:21 25. 12. 2009.
 • Avatar jankoplemenity
  jankoplemenity:

  Zamislite Kinu da se raspadne ,kakv bi to problem bio. tata kinez zna bolje!Promjene trebaju doći kineskim tempom.Rani pjevci ne žive dugo..

  09:42 25. 12. 2009.
 • avileno:

  Onaj koji se bori protiv drzavnih interesa u Kini,Rusiji ili na Kubi je borac za demokraciju,a onaj koji to radi u zapadnim \"demokracijama\" je terorista.Jedan od primjera su i Ujguri u Kini,kada su amerikanci uhvatili u afganistanu \"teroriste\" u jednom ... prikaži još! kampu za obuku,odmah su ih deportirali u Guantanamo,medjutim kada su saznali da medju inima ima 10 Ujgura,\"boraca\" za odcjepljenje od Kine,njih su naravno odmah pustili.Kakvo licemjerje!

  10:32 25. 12. 2009.
 • Ivana Brkić Ćubela:

  Kinezi su............. Od skoro nova nacionalna manjina u nasoj zemlji, koja ce kroz par godina, zahvaljujuci (pre)zdravom natalitetu, biti i nacionalna vecina. Prilagodjavaju se svim uslovima dokle god im je dozvoljeno i evo vec pripadnici najbrojnijeg naroda u bloku 70

  10:49 25. 12. 2009.
 • avileno:

  Pukovnice,ja sam samo komentirao dvostruka mjerila u novinskim napisima,a sto se tice gospodina Liua,trebao bi pogledati nagrade za demokraciju koje je dobio i koje su u biti novcane potpore,kojima u pozadini stoje obavjestajne sluzbe.A,uvrede s kojima ti nastupas su u ... prikaži još! biti nedostatak argumenata i kulture.A sto se tice borbe amerikanaca za krscanstvo i nekakva moralna nacela,su u najmanju ruku gluposti.Svaki rat na ovom planetu je zapocet i vodjen radi novca,bez obzira dali se tu radi o teritoriju,resursima i nekom drugom obliku zarade.

  12:38 25. 12. 2009.
 • đoko_krstaš:

  usporedba rečenice: pukovnik \"Amerikanci se pak bore protiv onih koji žele uništiti katolički svijet, koji napadaju nedužne ljude diljem svijeta i to kao najveće moguće kukavice\" avileno \"Onaj koji se bori protiv drzavnih interesa u Kini,Rusiji ili na Kubi je ... prikaži još!i,Rusiji ili na Kubi je borac za demokraciju,a onaj koji to radi u zapadnim \"demokracijama\" je terorista.\" komentar suvišan

  18:15 25. 12. 2009.
 • Mladen Miletić:

  Kineske vlasti borca za ljudska prava osudili na 11 godina zatvora, ipak su pošteni odustali su zbog Zapada na višu kaznu. Znaju oni da u Hrvatskoj za ratni zločin je kazna Bosna ! A ako novinar napiše da si lopov ... prikaži još!v menađer onda mu svi povjeruju i sjediš i za Božić u zatvoru... Naravno zato jel nisiu Hrvat-bosančeros...

  21:15 25. 12. 2009.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.