Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prate promjene
Povratak na članak

Kineska vojska "obavila zadatke" oko Tajvana, ali nastavlja patrole

Kineska vojska je u kratkom priopćenju objavila da je vojnim operacijama oko Tajvana "uspješno dovršila razne zadatke i učinkovito testirala integrirane borbene kapacitete vojske“.

Komentari 3

HO
Homophob
16:50 10.08.2022.

HINA radi za sto je placena - reklamira totalitaristicki rezim! NIti jedan komunisticki kineski projektil nije usao centimetar unutar teritorija Tajvana a kamo li nadletio glavni grad! Sto komunisti patroliraju tjesnacom izmedu Tajvana i komunisticke Kine ne znaci nista jer taj tjesnac je na najuzem djelu sirok nesto preko 150km. Sa 12 nautickih milja na komunistickoj strani i isto toliko na tajvanskoj jos uvijek svima ostaje preko 100km medunarodnih voda za navigati do mile volje! Pelosi je posjetila Tajvan upravo zato sto su se komici toliko pjenili i prijetili a ona im pokazala srednji prst! Ti manevri su samo skupi lavez psa koji nesmije ugristi! Komicima slobodno patrolirati do mile volje dok god to cine u medunarodnim vodama. Tajvancima je to prilika uciti procedure i skupljati informacije potencijalnih neprijatelja!

VL
CR
crnioraozx
16:24 10.08.2022.

Kinezi su porobljeni od komunista.Moraju ustati da bi Sotoniste ubacili s vlasti.

VL
DU
Deleted user
23:36 10.08.2022.

kina kinezima a amerika englezima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.