Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv PSC-a
Povratak na članak

Kina uvela protusankcije kao odgovor EU: U sve uključena i jedna Hrvatica

Odbor za politiku i sigurnost Vijeća EU (PSC), sada na kineskoj crnoj listi, bavi se zajedničkom vanjskom i sigurnosnom politikom i sastoji se od predstavnika svih država članica

Komentari 22

HE
Herceg56
02:08 23.03.2021.

Pa svaka članica EU ina svog predstavnika u tom odboru (PSC) i kakvo je onda čudenje što je hrvatska predstavnica u tom odboru?! U krivo vrijeme na krivom mjestu,kako bi se reklo.

VL
VI
vidum
08:40 23.03.2021.

Odakle ovim Kinezima pravo na vraćanje istom mjerom? Zna se da samo Amerika i (ponekad) Europa imaju pravo terorizirati ostatak svijeta.

VL
EP
Epil
18:54 23.03.2021.

Tuga u EU! Kina uvela sankcije i sad se nece moci putovati u Kinu! Puste zalosti.....

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:57 23.03.2021.

Znaci samo EU brljotina smi je uvoditi sankcije......

VL
Avatar KalebJosua
KalebJosua
05:47 23.03.2021.

Napokon se i pasivna Europa budi nakon najvećih zlodjela u povijesti nad manjinama i vjernicima u Kini. Samo da dostojanstvo i pravednost ne poklekne pred ekonomijom !

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
20:35 23.03.2021.

sankcije kaže uniji kja limunada a da unija prekine s njima trgovat radi tog onda bi izbio rat jer su kineziči navikli lijepo uživat i zarađivat upravo na uštip glupostima unijinih gospodara i bogatuna koji radi svoje veče dobiti sve sve dadoše tamo da se radi a ovdije pol unijinog naroda ne radi što bi na to rekli pa prijetili su oni i britancima da im slučajno ne padne na pamet da iziđu iz unije i nikom ništa svak gleda svoju korist a kinezi i bilo koja partija ili vlst uvjek su u pravu sve drugo je neistina što ne veli partija ili ovdije kod nas vladari i kra priče da narede da ljudi vele za zid da je siv bil bi siv a ne bijeliako je bijel tako to ide

VL
RU
Ruby
08:36 23.03.2021.

EU sa ponasa kao stara usidjelica. Samo prigovara a sama je ucinila šta ??

VL
SJ
Sve je uzalud
03:55 23.03.2021.

....protiv Kine i Rusije se ne može....dosta su narasli, postali veliki i jaki....

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
02:34 23.03.2021.

Prva stvar koju su kinezi napravili , je kupnja skole u Kumrovcu (tu su skolu polazili , Jaca Kosor , Racan I kompletno svi novinari te vecina danasnjih politicara ) , razlog je jednostavan Kinezi vide priliku u povratku komunizma kao ideologije , cime bi sirili svoj ekonomski utjecaj i na kraju porazili EU koja bi se sama iznutra urusila , zato su lijevo zelene politike opasne , jer mogu biti trojanski konj za Kinu , istodobno Desne stranke trebaju poraditi na zastiti radnickih prava te boljem i pravednijem drustvu , koje daje priliku svima a ne samo elitama

VL
SJ
Sve je uzalud
04:00 23.03.2021.

...od kada to Ameri i Europljani vode računa o Muslimanima.....kad ih kokaju gdje stignu.....gdje su Amerima Indijanci i bizoni....a europljanima crnci iz Afrike...Inke i Asteci šta su ih kao osvajaći pokokali..

VL
TR
tratincica68
02:39 23.03.2021.

Tako ti je to.ne mozes se zajebavati sa komunistima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.