Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMATSKI PRITISAK
Povratak na članak

Kina upozorila Češku i Poljsku zbog posjeta tajvanskog ministra: 'Pratit ćemo vas'

Kina je već u sporu s Litvom nakon što je ona s Tajvanom dogovorila otvaranje de facto veleposlanstva u prijestolnicama dviju zemalja

Komentari 3

Avatar DragorTr
DragorTr
15:07 22.10.2021.

Stvarno su zlocesti ti Ameri koji su se i rodili zlocesti i krivi su za svo zlo na ovoj planeti. Uz Zidove(Izrelce) i masone najveci. Veci i od HDZ-a, SDP-a i svih hr stranaka i politicara zajedno, a to nijee lako. I svi drugi na ovom svijetu koji nisu na liniji komunisticke partije Kine, i usude se napraviti bilo sto, a da prethodno ne pitaju doticnu partiju i vladu koju ona ima za dozvolu su zli. Sa druge pak strane Kinezi, konkretno Narodna Republika Kina i njihova komunisticka partija su totalni humanisti i mirotvorci. a u njihovo postenje i postene namjere ne treba ni sumnjati. Ko ne vjeruje neka pita Tibetance prezivjele dolazak kineskih komunista na Tibet. Stalne najave vojnog osvajanja Tajvana i prijetnje svim drzavama koje bi se usudile imati bilo kakve odnose sa Tajvanom, od gospodarskih do diplomatskih, samo su dokaz kineske mirotvornosti i postenja.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:18 23.10.2021.

Samo rokat Kineze, Serbe i Ruse, malo se probahatili

VL
HO
homophob
19:54 22.10.2021.

Kinezi potvrduju svakim danom da oblik ocnih kapaka i pigmentacija povrsine koze nisu prepreka za biti krkanima! Potpisuju ugovore a potom na brzinu cine sto su kazali da nece- krkansko vizantinski obicaj! Sa Britanijom potpisali da ce Hong-Kongu dozvoliti 50 godina zivot po demokratskim zakonima kako su naucili a za samo 7 godina brutalno taru demokraciju i uvode diktaturu. Tajvan ima razloga ne htjeti pod komunisticku vlast!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.