Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Šangaju
Povratak na članak

Kina toplo dočekuje Macrona, ali i upozorava da se ne miješa u prosvjede u Hong Kongu

Vrhunac posjeta bit će večera u utorak između francuskog predsjedničkog para i kineskog predsjednika Xi Jinpinga sa suprugom, pjevačicom Peng Liyuan. U srcu starog Šangaja, vrt Yu, smatran jednim od najljepših u Kini, rezerviran je za tu prigodu

Komentari 2

TO
Toni66
20:27 04.11.2019.

Kineski predsjednik želi poboljšati odnose s Europljanima u trenutku kada mu gospodarstvo usporava, čemu pridonosi trgovinski rat sa SAD-om. Uz to, već je pet mjeseci suočen s masovnim prosvjedima u Hong Kongu, čiji se građani protive sve većem utjecaju Pekinga na Kineski teritorij Hong KONG sram ih bilo kreteni jedni fuj . To bi bilo isto kao da netko želi utejcati kao Hrvat da i tamo u Kninu vlada zakon Hrvtske Države svašta !!! Sjedi 5 iz domače demokratske zadaće - Kina je i te kako svijesna da EU ne smije da mrdne prodati ili trgovati ni za 1 dolar bez dozvole Amerike pa prema tome tko i što je EU ? Vidjeli smo super ugovore pametnih a tu je i on bio jedan od potpisnika koji su potpisali ugovore sa Iranom o velikoj trgovini . To je OK. Dok im Židovi ne pljunu na to njihovo trgovanje . Vrijede ugovori samo dok Amerika kaže e ničeš mangupe i svi su u odmah bojkotu .Irana tog najvećega proizvođača na svijetu atomskog oružja za napad na zapad jer tako ? Prema tome ma koliko se pravili neki i nešto, ipak znamo koji je realitet . Glavna ideja je provokacija i podrška Hong Kongu naravno ne Katalancima jer to nije tema za slobodu kad u Španiju odu..

VL
DU
Deleted user
18:40 04.11.2019.

Sad će dobiti upute što treba sve napraviti kad se vrati natrag za Francusku. Mora se malo brinuti i o svojoj babi, ah zaboravih ženi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.