Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raste napetost
Povratak na članak

Kina SAD-u: Prekinite vježbe u Južnoj Koreji, kršite rezolucije UN-a

"Prijeti velika opasnost od izbijanja novih sukoba u svakom trenutku i zato pozivamo sve strane na hladnokrvnost i izbjegavanje i poteza i izjava koje bi mogle izazvati nove provokacije", rekao je kineski ministar

Komentari 17

Avatar superhik74
superhik74
20:22 26.04.2017.

Pa ovdje se i radi o umjetno induciranoj krizi sve radi Kine koja je prestigla dugogodisnju prvu svjetsku ekonomiju, koja se jednostavno ne moze pomiriti s cinjenicom da su sada treca ekonomija iza Kine i Europske Unije (ako ova prezivi). Slicno se ponasala i Velika Britanija prije 100 godina kada je od neprikosnovene prve svjetske sile postala treca iza SAD i Njemacke, isprovocirali su dva svjetska rata i na kraju izgubili imperij, a uskoro bi kada odu Skotska I Sjeverna Irska mogli ostati mala Engleska.

VL
Avatar davcro
davcro
19:10 26.04.2017.

Naprijed Kina, naprijed Sjeverna Koreja!

VL
Avatar pimpek
pimpek
21:15 26.04.2017.

sjećate se kauboja Busha 2001 i Clarka kad se smijala publika, Bush je nabrojio države koje su koalicija zla, Afganistan, Irak, Libija, Sirija, Iran, Sjeverna Koreja, od tad su sve te države napadnute a ostale su najteže Sjeverna Koreja i Iran, Trump je određen da se pozabavi s još te dvije države

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:30 26.04.2017.

"Quod licet Iovis non licet bovis" odnosno stara Rimska : "Sto vrijedi za Jupitera (Boga) ne vrijedi za vola" je ponasanje "izuzetne" nacije odnosno "odabrane" nacije na bliskom istoku, za njih ne vrijede rezolucije UN, te rezolucije I tzv. medjunarodno pravo su samo za 'stoku sitnog zuba". Petrodolarska Ponzijev shema se ubrzano urusava tako da su ovi u stanju zapoceti III svjetski rat kako bi na silu pokusali zaustaviti pad. Treba poceti pripremati zalihe hrane i vode te sklonista.

VL
Avatar lvan12
lvan12
18:48 26.04.2017.

boli briga kauboje... ionako se nebude rat vodio na njihovom terenu.

VL
DJ
djontra
22:05 26.04.2017.

Još Kina na kraju ispada trenutno najzrelija i najkorektnija svjetska sila. Ovi ostali se ponašaju kao djeca u vrtiću.

VL
Avatar commentator
commentator
21:51 27.04.2017.

Pa ti imaju svaki mjesec-dva neke takozvane "zajedničke vojne vježbe." Jasno je da se samo tako zovu, ali da su nešto drugo, što pristojnom umu nebi palo na pamet.

VL
DU
Deleted user
11:30 27.04.2017.

SAD se mora odluciti ili ce sjev. Koreju napasti i snositi odgovornost sa svim posljedicama ili mora napustiti tudje teritorijalne vode, jer samo paziti da Kim ne vrsi pokuse ne vrijedi, jer bi ionako nastavio kada bi se SAD povukao.Zemlju sa atomskim naoruzanjem i milion naoruzanih vojnika napasti je vrlo vrlo suludo.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:21 26.04.2017.

Vojska koja ne izađe iz rova i krene u napad, izgubila je rat

VL
TR
trakojanski
18:27 26.04.2017.

nuklearni rat traje krace od ostalih ratova ,ali ne mora da znaci, i posle toga ce ljudi morati da se sukobe pesadijom i artiljerijom, jer samo tako je moguce skinuti jednu vlast koju narod podrzava, sto znaci da ako pocnee ne zavrsava se nuklearnom borbom nego pesadijom, a sanse da koreja pobedi su male, ali ne iskljucujem mogucnost da i neke njihove rakete pogode neki cilj, ali samo one prve, jer mislim da zapad je na tome vise prepreman a ima i bolju teknologiju,pa ce gadjati cilj Gps navodjenim raketama ,nuklearno i unistice na licu mesta one koje nisu poletele

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.