Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investiraju 900 milijardi dolara
Povratak na članak

Kina predstavila Put svile 2.0

Realizacijom projekta gradnje prometnica i željeznica, tvornica..., Kina širi svoj geopolitički utjecaj na globalnoj razini

Komentari 2

Avatar lvan12
lvan12
07:24 17.05.2017.

Kina ulaže 900 milijardi za povezivanje svijeta izgradnjom nove infrastrukture od koje ce korist imati čitavi svijet... Dok SAD paralelno troši tisuće milijardi na nove nosace zrakoplova i F-35 avione s kojima žele zaustaviti taj projekt na korist pojedinaca...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
00:14 17.05.2017.

Velika i mocna sila sa civilizacijom od deset tisuca god .U povjesti nisu vodili velike ratove radni narod gdje im ekonomija cvjeta.. Za samo trideset posljedni god postali su najveca ekonomska sila svjeta..Istocnjacka mudrost je velika.Gdje ce im biti kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.