Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U pitanju je mir'
Povratak na članak

Kina poslala ozbiljnu poruku Donaldu Trumpu

- Zadržavanje politike 'jedinstvene Kine' je politički temelj za razvoj odnosa između Kine i SAD-a i kamen je temeljac mira i sigurnosti u Tajvanskom tjesnacu - kazao je An Fengshan, glasnogovornik kineskog Ureda za odnose s Tajvanom.

Komentari 7

PP
pp
15:27 14.12.2016.

Neka netko tim šovinističkim kineskim komunjarama koje bi gulile kožu svima na svijetu da imaju moć kakvu Amerika ima nešto kaže...oni koji se nečemu nadaju od Kine su duboko naivni...Amerika nije savršena i imaju mana i propusta ali Amerika je daleko najbenevolentnija supersila u ljudskoj povijesti. Uz sve pogreške, a u zadnje vrijeme im se zaredalo dosta toga.

VL
Avatar Krapinski Čovjek
Krapinski Čovjek
16:07 14.12.2016.

Trumpetaš!

VL
DU
Deleted user
16:19 14.12.2016.

Joj, ljudi, zgledi da rata bu, kajti cajtungi ne lažeju.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:03 14.12.2016.

zar nisu Rusija, Kina, Indija i ostali Brics protiv Usa. Tko je tu sad dobar a tko los?

VL
Avatar marengo2
marengo2
19:21 14.12.2016.

Pred izbore u USA sam pisao da ce nama ovaj nakaradni krelac navuci apokalipsu. Na zalost,obistinjavaju se moje prognoze. U Taiwanu zive kinezi i nije mi samo jasno,zasto amerikanci ceprkaju tamo gdje im nije mjesto. Kako bi bilo da Kina huska Havaje protiv USA? Kako bi amerikanci odgovorili na to? Samo se treba postaviti u kontra smjeru i saznas odgovor...

VL
DU
Deleted user
18:59 14.12.2016.

Ako Kina prestane proizvoditi ajfone za amera, Trump će sutra biti smjenjen sa tog položaja, dok će se Amerika skrušeno ispričavati kinezima zbog trumpovih izjava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.