Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja s Kinom
Povratak na članak

Kina je već u EU, Hrvatska je među zadnjim stanicama

Što Hrvatska treba učiniti da ne iznevjeri obveze solidarnosti prema europskim partnerima, a da ipak apsorbira dobar dio ponuđenog kineskog kapitala

Komentari 6

MA
Mama
19:02 15.04.2019.

Dugo neproćitah ovako dobar članak u VL,pustite Plenkija da radi posao,najbolji politicar mozda i uopce u HR,kazem vam ja koji nikada nisam glasao za HDZ

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
08:42 16.04.2019.

Što se tiče Kineza - valjda će se nešto naučiti na dužničkom ropstvu zemalja u koje ulazi Kina. Nadam se. Ili se misli da su Kinezi glupi filantropi koki ulaze bez računice u poslovne pothvate??

VL
ET
etizop12
20:37 15.04.2019.

odličan članak ali premalo se osvrće na njemačko licemjerje najbolji primjer je bio južni tok gdje su stopirali gradnju u svim južnim državama kroz koje je trebao proći a na kraju se i saznalo zašto - jer su potpisali ugovor za sjeverni tok gdje je njemačka jedini opskrbljivač ruskim plinom za cijelu Europu.... a takvih tema ima koliko hoćeš samo ih se u hrvatskoj nitko ne usudi izvući i natrljati svabama nos

VL
PV
prcko.vitamincic
09:43 16.04.2019.

Hvala Kinezima što će nam spasiti brodogradilište Uljanik. Neka budu oni vlasnici, raditi će se i dalje po Europskim zakonima i Hrvatskoj kvaliteti. Trebali smo im dati i Agrogor a ne Rusima.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
08:40 16.04.2019.

Postaja, stajalište. Stanica je osnovna građevna jedinica živog bića (to se inače uči iz biologije u osnovnoj školi - ali očito i ne nauči)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.