Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se
Povratak na članak

Kimbo se izgubio u šetnji na Sljemenu

Čokoladnog pitbula traže već dva dana, vidite li ga javite na 099/81-99-999 ili 095/54-90-231

Komentari 6

Avatar 123456
123456
21:21 13.02.2018.

Živim u Podsljemenu i svaki vikend gledam neodgovorne vlasnike velikih pasa kak ih puštaju s uzice da slobodno jure po šumi, plaše životinje i predstavljaju opasnost za djecu koja s roditeljima isto idu na izlete na Medvednicu. Mislim kak je to krajnje neodgovorno ponašanje. I ja sam veliki ljubitelj životinja, ali imati životinju za ljubimca nije samo gušt, to je i velika odgovornost i obveza. Tko to nije u stanju shvatiti nek se klone neodgovornog držanja ljubimaca!

VL
Avatar pittbull
pittbull
23:27 13.02.2018.

Malo ne povjerljiv prema strancima i to bas pitt bull ne povjerljiv prema strancima?? Vlasnika u zatvor jer mu je pas imidz. Zbog takvih vlasnika se pune novine crne kronike i stvara losa reputacija u ovom slucaju je pasmina pitt bull na zalost.

VL
Avatar maxist
maxist
06:27 19.02.2018.

Prvo zabranjeno je pustiti psa bez nadzora bilo gdje a u šumi osobito, ....pa vrsta posebno.... itd itd...Vlasnici pit bula su naročito komotni i agresivni (zato ih i nabavljaju¨), a samo si zamišljam kako bi se proveo bilo koji vlasnik druge paslmine da su se sreli u !šetnji".....

VL
DU
Deleted user
09:48 15.02.2018.

Vlasnik Kimba je odgovoran za svog psa, ako se izgubio u šetnji onda vlasnik nije poštivao pravilnik jer takav se pas može po javnoj površini voditi isključivo na povodniku. Da je bio na povodniku ne bi se izgubio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.