Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Kimbo se izgubio u šetnji na Sljemenu

Čokoladnog pitbula traže već dva dana, vidite li ga javite na 099/81-99-999 ili 095/54-90-231
13. veljače 2018. u 20:39 6 komentara 1131 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/3

Već dva dana traje potraga za čokoladnim pitbulom Kimbom koji se izgubio u šetnji na Sljemenu.

Kimbo je uvijek prijateljski raspoložen, ali prema strancima je ipak malo nepovjerljiv. Prema dojavama viđen je oko Mihaljevca, na Vukovarskoj, a posljednja informacija govori da je bio kod crkve i kioska na Volovčici, u Ivanićgradskoj. Kako baš nema dlaku koja ga štiti sigurno mu je hladno, a vjerojatno je i gladan, žedan i uplašen.
Vidite li ga, pokušajte ga zadržati i nazovite na 099/81-99-999 ili 095/54-90-231.

Pas iznenađeni? Ljudi više vole pse nego ljude
 
Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar 123456
  123456:

  Živim u Podsljemenu i svaki vikend gledam neodgovorne vlasnike velikih pasa kak ih puštaju s uzice da slobodno jure po šumi, plaše životinje i predstavljaju opasnost za djecu koja s roditeljima isto idu na izlete na Medvednicu. Mislim kak je ... prikaži još! to krajnje neodgovorno ponašanje. I ja sam veliki ljubitelj životinja, ali imati životinju za ljubimca nije samo gušt, to je i velika odgovornost i obveza. Tko to nije u stanju shvatiti nek se klone neodgovornog držanja ljubimaca!

 • Avatar pittbull
  pittbull:

  Malo ne povjerljiv prema strancima i to bas pitt bull ne povjerljiv prema strancima?? Vlasnika u zatvor jer mu je pas imidz. Zbog takvih vlasnika se pune novine crne kronike i stvara losa reputacija u ovom slucaju je pasmina pitt bull na zalost.

 • Avatar maxist
  maxist:

  Prvo zabranjeno je pustiti psa bez nadzora bilo gdje a u šumi osobito, ....pa vrsta posebno.... itd itd...Vlasnici pit bula su naročito komotni i agresivni (zato ih i nabavljaju¨), a samo si zamišljam kako bi se proveo bilo koji vlasnik ... prikaži još! druge paslmine da su se sreli u !šetnji".....