Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjevernokorejski top gun

Kim u kontroli zrakoplovstva: Da vidim kakvi su nam MiG-ovi!

Kim Jong Un
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.05.2014.
u 23:24

Nakon što je porazgovarao s vojnicima, odlučio je sam sjesti u kokpit jednog od MiG-ova kako bi se uvjerio jesu li u dobrom stanju i radi li sve kako treba.

Kako i priliči velikom vođi koji se razumije u sve segmente društva, a posebno vojnu tehniku i naoružanje, sjevernokorejski lider Kim Jong-un ovih je dana u inspekciji borbene spremnosti tamošnjeg zrakoplovstva i protuzračne obrane.

Nakon što je porazgovarao s vojnicima, odlučio je sam sjesti u kokpit jednog od MiG-ova kako bi se uvjerio jesu li u dobrom stanju i radi li sve kako treba. Odmah je okupljenima podijelio i nekoliko savjeta o upravljačkom mehanizmu.

>>Kim Jong-un u retro pucačini juriša na kapitalističke svinje

>>Dennis Rodman: Kimov tetak i djevojka su živi!

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagorjedotokia
09:35 16.05.2014.

E moj večernji! Objaviti ovakav tekst je bedastoća na kvadrat. Na slici se lijepo vidi da je snimljena u nekoj sobi, aviohangari nemaju uglove, niske stropove... vjerovatno je riječ i simulatoru leta, ali...za to treba pogledati, razmisliti a ne "kopii pejst" nekog teksta iz nekog lijevog časopisa, po mogućnosti iz SAD-ea. Novinar čak zna o čemu su i pričali!!!! Onda je ipak riječ o prepisanoj "vijesti" sa sjevernokorejske internet stranice, a tamo se ne pazi na detalje.

LE
legalis..
08:34 16.05.2014.

Podsjetio me na Kim il Milanovića I njegov let sa transpotrera

Avatar liquidsky
liquidsky
07:56 16.05.2014.

Bilo bi stvarno zanimljivo čuti što je taj savjetovao ali vjerojatno: "Drugovi, ovu palicu pomaknite bliže sjedištu, onaj instrument je na pogrešnom mjestu, motori imaju previsok ton, a u kabini nema moje slike. Riješite to do sutra ujutro."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije