Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glorious Leader!

Kim Jong-un u retro pucačini juriša na kapitalističke svinje

Glorious Leader
Foto: Screenshot Youtube
15.05.2014.
u 09:36

Glorious Leader!, djelo američke kompanije Moneyhorse, bit će objavljen u studenome

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un vjerojatno nije osoba koju ste zamišljali kao akcijskog junaka, no, evo, i to se dogodilo. Moneyhorse, američka kompanija iz Atlante, najavila je igru "Glorious Leader!", 16-bitnu 2-D pucačinu u stilu devedesetih u kojoj strojnicom naoružan Kim juriša na "kapitalističke svinje", odnosno cijelu američku vojsku. U traileru za igru pridružuje mu se i drugar iz stvarnog života, Dennis Rodman.

Šef Moneyhorsea Jeff Miller za NK News je rekao kako je ideja za igru došla od njegovog zanimanja za "bizarne režime" poput sjevernokorejskog, a smatra da bih igra mogla biti uspješna jer je različita, smiješna i aktualna.

- Radim igre već 13 godina pa kad imam ideju obično je to medij kroz koji razmišljam. Dosad nisam vidio igru o Sjevernoj Koreji pa mi se činilo da bi to trebalo učiniti - rekao je Miller.

U početku je ciljao na uži krug ljubitelja retro igara, no iznenadio ga je interes javnosti nakon postavljanja trailera na službenu stranicu. Kaže da je zanimanje pokazalo mnogo ljudi diljem svijeta, uključujući i Južnokorejce, za koje, kako kaže, nije očekivao da bih htjeli igrati ovu igru.

"Glourios Leader!" bit će objavljen u studenome.

 

>> Zbog postera Kim Jong-una, sjevernokorejski dužnosnici posjetili londonskog frizera

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
12:36 15.05.2014.

a ja mislio da su to drugari ivo i milanče..

RP
rade.pranjic
16:38 15.05.2014.

Stop crvenoj divljaci,zbog mira u svijetu. Crvena divljac I islamski fundamentalist su najveca prijetnja miru u svijetu.

Avatar Lutkica
Lutkica
20:37 15.05.2014.

a kad će napraviti igricu u kojoj Putin juriša na "neoliberalne svinje"..hahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije