Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan kontrole
Povratak na članak

Kim prijeti hidrogenskom bombom

Bude li SAD morao braniti sebe ili svoje saveznike, Sjeverna Koreja bit će potpuno uništena

Komentari 13

MX
Mister X
18:16 23.09.2017.

U obraćanju sjevernokorejskoj i svjetskoj javnosti, koje je televizija u Pjongjangu izravno prenosila, obrušio se na Trumpa žestokim uvredama.. Ali svjestan da ga ne može uvrijediti jer cijeli demokratski svijet drži <Trumfa za nulu i ispod te ga mnogi prozivajuju znamo kako sve da mnogi svjetski stručnjaci sumnjaju da Ameri imaju bolesnika za predsjednika kojega im je izabrao Putin ... . Bilo što je pokušao do sada nisu mu dozvolili bez suda . Pa ako uzmemo u obzir da su Ameri sasvim normalan narod onda znamo da mu neće dozvoliti milionsko uništenje jednog naroda države , i to samo zato što se boji Amerike ( i susjeda koji su naoružani do zubiju sa nuklearnim naoružanjem i razno raznim raketama .) Pa prema tome to ne može biti razlog u razilaženju, a kamoli razlog za rat =masovno ubojstvo gladnog napaćenog naroda S. Koeje ... ,

VL
DU
Deleted user
11:22 23.09.2017.

Ne mislim da će to ikome stvarno pomoći, ali vrijeme je da si ponovno pročitate Tarabićeva kremanska proročanstva.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:36 23.09.2017.

Strašno kak ljudi izgledaju na slici 3!Kost i koža!Samo debeli uživa!

VL
KU
kupatilo
12:07 23.09.2017.

Bilo gdje dase aktivira ili testira nastaju posljedice.Primjer zadnji.Zemljiste svaki dan podrhtava na cijeloj kugli zemaljskoj jer se sliježe i posljedice su svakodnevne a zadnja u Meksiku.Pa cak i kod nas ali nasrecu zasad manjim intezitetom.

VL
Avatar strazar
strazar
01:28 24.09.2017.

znaci amerika se brani na teriroriji tudje zemlje. vazi onda se i koreja brani na teritoriji amerike.

VL
MX
Mister X
18:30 23.09.2017.

Kim """prijeti"""" hidrogenskom bombom- Ribama ! Kad su drugi to isto staro oružje testirali kome su oni onda prijetili ? Dali se neko sječa jer je to bila prijetnja i kome to ? Kim ako ide na wc to jeo je već prijetnja *? Prijeti i to baš neprijatelju koji je 100.000 puta jači od njega . Srećom pa je on jak i normalan i razumije da je to bedastoća podvala naivaca te čista laž. Kim je zaostao sa tehnikom pa mora sada tek da testira svoje obrambeno oružje koje treba za eventualnu odbranu od eventualnog agresora !!!!

VL
DE
deda1234
21:13 23.09.2017.

Prepucavanja.... A cjena nafte raste!

VL
SD
sdpesticid
08:45 23.09.2017.

pas koji laje ne grize.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.