Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjevernokorejski čelnik
Povratak na članak

Kim Jong Un optužio Washington da postavlja 'gangsterske' zahtjeve i najavio 'novo strateško oružje'

Odgovarajući na Kimove najave "novog strateškog oružja", američki državni tajnik Mike Pompeo izjavio je da se nada da će Sjeverna Koreja "umjesto sukoba i rata izabrati mir i prosperitet".

Komentari 11

OO
oo8787
20:21 01.01.2020.

Nažalost marksizam je prisutan i dan danas diljem svijeta, u sjevernoj koreji su na vlasti, ali u nas djeluju iz oporbe.

VL
RO
ronyday
12:55 01.01.2020.

Kim je samo ugojeni buldog na lancu kojeg vodi zločinačka partija tako dugo dok ne ugoržava sustav povlaštene kaste koja terorizira i pljačka narod, kao što je bio i u truloj srboslaviji. Zato ta povlaštena komunjarska bagra koje je tiranizirala i pljačka narod plaće za propalom srboslavijom i nameće nam opet neke slučajne.

VL
KE
kelab
03:41 02.01.2020.

Debeljuskasti decec.

VL
SO
Sotona
00:10 02.01.2020.

Ako jedan čovjek negdje u nekome društvu od 200 ljudi ima preko stotinu protivnika- neprijatelja koji ga mrze do do želje da ga se samelje a drugi su mu familija ili susjedi ili poslovni partneri ....Dali je taj čovjek OKek OK i dali je on zaista ispravan a drugi su ludi ?

VL
OB
ObrenM
09:30 01.01.2020.

Staljin sa velikom jezicinom,koju bi Trump pojeo izmedju obroka.

VL
BR
brojevi
12:31 01.01.2020.

Što je to u ljudskoj prirodi da je čitava nacija konsternirana od straha prema šačici "komunističkih" vlastodržaca tipa Staljin, Tito, Čaušesku, Kim...Sam pogled preko granice Sjeverokoreanica trebao bi biti dovoljan motiv da se dinastija Kim izbaci sa prijestolja i korejskom narodu omogući normalan život. Međutim vidimo na slućaju Sirije da usprkos pokušaju demokratskih snaga postoje interesi kojima je demokracija zadnja rupa na svirali i smetnja njihovoj tiraniji. Čak naši mediji i pojedini mizantropi i psihopate odobravaju postupke Kine, Rusije, Irana, Turske...i sl. nedomokratske režime koji guše napore naroda da se izbori za svoju bolju budučnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.