Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina želi teritorijalni integritet
Povratak na članak

Kijev neće pregovarati dok je Putin predsjednik, Moskva neće o anektiranom ukrajinskom teritoriju

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je da je otvoren za razgovore s Rusijom, ali samo za "prave" pregovore koji bi vratili ukrajinske granice, dali joj odštetu za ruske napade i kaznili odgovorne za ratne zločine

Komentari 12

AL
alzamalo
11:39 08.11.2022.

Rusija spremna za pregovore , ali ne o okupiranom podrucju .. o cemu bi pregovarali ? Dobit cete gospodo "z4" , budite pametni..

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:35 08.11.2022.

Kijev će se dalje pretvarati dok je Putin predsjednik, Moskva neće o anektiranom ukrajinskom teritoriju jer su svoji na novom svome jer imaju Rusiju i nuklearni arzenal.

VL
RE
redalert
12:05 08.11.2022.

Ukrajinca se igra muje I have. Trebao je ostati na minsk2. Zar nije pratio afganistan? Tako zavrsavaju Oni kojima amerikanci pomazu.

VL
Avatar Behemot
Behemot
16:04 08.11.2022.

Zelenski po engleskim uputama postavlja nemoguće uvjete za početak pregovora.

VL
MI
Mikis
13:50 08.11.2022.

malo ih je prpa americke elite da ce Trump opet doc na vlast i zeznut sve dosad napravljeno i malo su zastali sa mahnitim printanjem dolara. ah ti amerosi, ne shvacaju da ce morat jednom odigrat ratnu ulogu do kraja bez hirošime zavrsetka, papci

VL
DU
Deleted user
16:10 08.11.2022.

Velika ti püomoc u oruzju i novcu stize iz europe i amerike,ali cekaj kraj americki izbora,pa budes vidio kako ces pregovarati,stetocino jedna.....

VL
Avatar Maryo
Maryo
13:38 08.11.2022.

Ukrajinci (njihovi političari) trebaju pregovorati s Putinom o miru i nas Europljane ostaviti na miru jer već skupo plaćamo njihove gluposti i bahatosti.

VL
MI
Mikis
13:37 08.11.2022.

e sad nek se EU postavi prema Americi i pokaze kohones. Upita Bidena kakav je slucaj sa Sj. i J. Korejom. Moze se osloboditi sav Ukrajinski teritorij i staviti rovovi i minska polja uzduz Ruske granice i naravno priupitati Amerikance , da sta su gotovi sa printanjem dolara bez pravog pokrica i jamstava , pa vise nema posudivanja novih novcanica Ukrajini. Sta im je dolar dostigao plafon i prijeti im kontrainflacija? Vrijeme je da EU pokaze da razumije americko svijetsko muljanje i kvazi igru svjetskog policajca, ali da je vrijeme da odigra igru do kraja uz sretni zavrsetak tog "holivoodskog filma" jer inace ce i EU dopizdit

VL
Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
11:54 08.11.2022.

Jadni Ukrajinci ! Rusi mlate po njima, Amerikančad ih je najprije huckala protiv Rusa, a sad ih izgleda žele silom prisiliti na mir s Rusima, na mir koji im trenutačno ne može donijeti bilo što dobrog osim prestanka ovog krvavog rata. Razaranja, krv, znoj i suze im sigurno ne će biti plaćene. No tako to izgleda kad država ima vodstvo koje je u velikoj mjeri ovisno o vanjskim čimbenicima kao što je to trenutačno ukrajinsko. Izgleda da su u pravu oni koji tvrde da bismo mi u Hrvatskoj naježili ježa da nismo imali Tuđmana tijekom Domovinskog rata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.