Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno na sjednici

Kerum se naljutio na snimatelja: Ja šaljem poruke ženi, a on zaviruje i slika

Sjednica splitskog Gradskog vijeća
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
02.05.2019.
u 12:33

Željko Kerum naljutio se na fotografa i zamolio predsjednika splitskog Gradskog vijeća da upozori snimatelje da drže razmak

Burno je bilo na sjednici splitskog Gradskog vijeća. Predsjednik HGS-a Željko Kerum naljutio se na fotografa i zamolio predsjednika Gradskog vijeća Igora Stanišića da upozori snimatelje da drže razmak.

– Ja pišen poruke ženi, da vidim di su djeca i sve. A on se zaviruje i slika poruke. Kako to dopuštate, predsjedniče – rekao je Kerum u tijeku rasprave o imenovanju ravnateljice Centra za kulturu i obrazovanje, javlja Dalmatinski portal.

– Napadati nekoga što radi svoj posao nema smisla. Mi smo na javnom mjestu i tako se moramo ponašati – stao je u obranu vijećnik stranke Pametno Jakov Prkić.

Kerum je potom opet rekao: – Triba branit kolegu, j....., misli da je to humano.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:10 02.05.2019.

Čovjek je apsolutno u pravu....

MA
marijanka
13:34 02.05.2019.

kerume zar je ljudski pisati poruke dok radis(Sjednica ako tao smatras radom) .Nije vrag da zena ne moze par sati brinuti o djeci.Ma dosadno ti pa cackas po mobitelu

DO
doktorica
12:47 02.05.2019.

čovjek se osjeća kao doma u GV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije