Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA U SCHENGENU

Kerum se javio iz Slovenije pa nahvalio Plenkovića: 'Neka govore šta god hoće, ali to je istina'

Split: Željko Kerum predstavio izborni program za predstojeće izbore
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
01.01.2023.
u 19:42

Nema granica, mi smo svoji na svome u našoj Europi gdje i pripadamo. Bog nas je pogledao! Hvala svima koji su pomogli, poručio je bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum

Dragi prijatelji, evo sam ušao u Sloveniju. Poslije ću u Austriju pa dalje, koji gušt! Srce ka planina, javio se bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum svojim pratiteljima danas na Facebooku, izrazivši zadovoljstvo činjenicom što je Hrvatska od danas službena članica Schengena. 

Kerum je tako pohvalio i premijera Andreja Plenkovića, navodeći kako je on ''stvorio europsku Hrvatsku''.

''Nema granica, mi smo svoji na svome u našoj Europi gdje i pripadamo. Bog nas je pogledao! Hvala svima koji su pomogli. Tuđman i branitelji su stvorili našu Hrvatsku, a Plenković je stvorio europsku Hrvatsku. Neka govore šta god hoće, ali to je istina i činjenica'', naveo je u Facebook objavi, dodajući kako su ''oni našoj djeci osigurali sigurnost''.

''Mi smo sada u Schengenu, u NATO-u , u Europi. Buduće pretenzije na našu zemlju znače pretenzije na sve europske zemlje, dosta su naši djedovi, očevi i sinovi ginuli. Sretan sam jako! Bog vas blagoslovio! Sretan Božić i sve najbolje vama i vašim obiteljima u 2023. godini!'', poručio je bivši gradonačelnik.

>> VIDEO Plenković i Von der Leyen na Bregani povodom ulaska Hrvatske u Schengen

Komentara 17

XA
xaron
20:40 01.01.2023.

Ako ga Kerum hvali, znači da je Plenky pao na njegov nivo, a to je dno dna.

JU
JustinCase
20:47 01.01.2023.

Kad smo devedesetih postali nezavisni, rekao Tudjman da vise nikada u nekakve asocijacije, a gle nas opet...obecao nam malu neutralnu Svicarsku, barem se s njom usporedjivao...od ove godine ponovno postajemo konjisari i sluge u svojoj drzavi. Hvala Hdz i Kerum,hvala.

VI
vidum
06:40 02.01.2023.

Javija se iz Slovenije? Kako je pogodija do tamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije