Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Kerum opet u ofenzivi, sad mu je meta pjevač Jole: 'A šta ti je to tribalo, ali ćeš postati intendant'

Foto: PIXSELL
1/4
20.04.2021.
u 17:02

Kerum se referirao na snimku koja prikazuje vožnju Vice Mihanovića i Jole u Renaultu 4 koji je postao zaštitni znak Mihanovićeve kampanje u Splitu

Željko Kerum, kandidat za gradonačelnika Splita na skorašnjim lokalnim izborima, opet je u ofenzivi.

Nakon što je više statusa posvetio novinarima i protukandidatu Bojanu Ivoševiću kojeg je, među ostalim, nazivao i četnikom, na svom Facebooku tako je u utorak prozvao našeg poznatog izvođača zabavne glazbe Joška Čaglja - Jolu.

Kerum Joli zamjera angažman u predizbornoj kampanji. 

Prenosimo integralnu verziju Kerumovog statusa koja uključuje pravopisne i gramatičke greške:

"Jole pivač se uključija u kampanju i to muški. Možda očekuje da će bit novi Mucalo- intendant kazališta. E moj Jole... Piva si mi sto puta , a šta ti je tribalo da se opredjeljuješ? Ne postoji više takvih frajera koji stavljaju takve pivače za intendanta!", napisao je Željko Kerum na Facebooku.

Jole pivač se uključija u kampanju i to muški. Možda očekuje da će bit novi Mucalo- intendant kazališta. E moj Jole......

Objavljuje Željko KerumUtorak, 20. travnja 2021.

Potrebno je naglasiti da se ovdje Kerum referirao na preidizborni video HDZ-ovog kandidata Vice Mihanovića. Radi se o snimci koja prikazuje vožnju Vice Mihanovića i Jole u Renaultu 4 koji je postao zaštitni znak Mihanovićeve kampanje u Splitu. Video je u Mihanovićevom PR stožeru bio osmišljen kao ležerni i autentični dijalog između njih dvojice, međutim već danima su društvene mreže usijane od satiričnih komentara.

No, najbolje da sami procijenite što mislite o videu HDZ-ovog kandidata snimljenog u dva nastavka:

1.VIDEO 

2. VIDEO

Kerum je prije nekoliko dana prvi put otvorio vatru prema Vici Mihanoviću kad mu je također preko Facebooka poručio sljedeće: Vrijeme je kampanje za lokalne izbore i maksimalno se trudim i pokušavam bit normalan. Pratim šta se događa i čitam sve odreda. Vidim na portalu da se Vice slika s familijom i govore šta jedu i odakle su ne samo namirnice porijeklom nego i dobavljači. Šta se događa, jesi li ti Vice umislio da si ti neki bitan faktor da bi mi trebali znati šta ti jedeš? Rekao sam da si dobar kandidat ali šta ti ovo triba? I Puljak i Ramljak i Franić i Vuco i Jakaša i ja i svi ostali građani Splita nešto smo ručali. Jesmo li falili šta nismo objavili? Reci tom svom pe - aru da ne zamara ljude!

Vrijeme je kampanje za lokalne izbore i maksimalno se trudim i pokušavam bit normalan. Pratim šta se događa i čitam sve...

Objavljuje Željko KerumNedjelja, 18. travnja 2021.

Bila je to reakcija na Mihanovićevu objavu na društvenim mrežama u kojem je uz fotografiju obitelji za nedjeljnim ručkom istaknuo svoje porijeklo. 

"Obiteljsko nedjeljno okupljanje na kominu moga ćaće. Ručak ne može proći bez pršuta iz Zagvozda, materinog rodnog kraja i soparnika iz Gornjeg Sitna, iz ćaćinih Poljica. #konkretno", glasila je nedjeljna Mihanovićeva objava koja je očito iz takta izbacila Željka Keruma. 

Obiteljsko nedjeljno okupljanje na kominu moga ćaće. Ručak ne može proći bez pršuta iz Zagvozda, materinog rodnog kraja i soparnika iz Gornjeg Sitna, iz ćaćinih Poljica. #konkretno

Objavljuje Vice MihanovićNedjelja, 18. travnja 2021.

 

Komentara 19

FA
fajlpz
18:06 20.04.2021.

Vidi se da je žele visokobrazovani intelektualac.Bila bi šteta da takav grad kao Split ne bude ima takog gradonačelnika

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:19 20.04.2021.

Kerum bi se trebao drzati vodjenja birtije i konobe, zabavljati goste i sebe, zderati i lokati. To su njegove vrline, tu mu nema ravnog. A ne voditi grad...

PR
pravednik2
19:08 20.04.2021.

Nitko ne zna tako dobro pivat, kao naš Žele. A i za pršut je doktor. Pisanje i čitanje mu nije jaka strana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije