Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PNUSKOK ČEŠLJA SPLIT
Povratak na članak

Kerum o istrazi: Moglo bi biti opasno ako budu istraživali snijeg!

Stvar je da sam uvijek smetao politici, i jednoj i drugoj. Sada im malo manje smetam, rekao je Kerum

Komentari 7

ĆA
ćaćaća
11:55 18.02.2014.

partija se preko svog pravosuđa uskoka i dorha obračunava sa svim neistomišljenicima..kad bi se sve provjeravalo mislim da ni jedan poduzetnik ne bi bio bez grijeha..osim poduzetnika bliskih partiji kojima i sad linić oprašta milijunske dugove..

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:56 18.02.2014.

Kerume,...Jesu li to tvoje "nove" trgovine o kojima govoris i o kojima si se dogovorio sa bankama?

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:03 18.02.2014.

Hm, ne razumijem te spličane. Pa čovjek je nakon krađe na veliko, želio malo krasti i na sitno. Ipak, gušti su gušti. Za velike krađe ga po njegovom mišljenju nisu uhvatili, pa što bi sad to radili na šibicarenju? AjdeAjde građani Splita, nađite si život i ne zajebavajte čovjeka, vidite da se ubio od briga oko gradnje novog šoping centra, kad u njegovim starim centrima niste željeli ostavljati šolde, a on ovakav kakav je, bečarina dižikarina, svima bi vam pomoga, a vi ovako.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
12:06 18.02.2014.

Kerum o istrazi: Moglo bi biti opasno ako budu istraživali snijeg jer kad stignu takvi poput mene ne ostaje ništa I sve bude metnuto postrani!

VL
AU
aufwiedersehen
12:01 18.02.2014.

ako te netko napokon pita da dokažeš porijeklo imovine, nećeš više biti tako "duhovit"

VL
DU
Deleted user
11:08 18.02.2014.

Baldasar = Kerum na kvadrat, npr. slučaj oko zapošljavanje partijske kolegice u Banovini.

VL
KO
korogatura
12:11 18.02.2014.

mislio sam da to nije moguće u er ha, ali čovječe, ako smetaš i jednoj i drugoj politici, onda nešto stvarno ne štima s tobom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.