Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICA KRŠENJA

Kerum dobio kaznu od 20.000 kuna zbog fešte u konobi: Platio sam. Nisam se htio žaliti

Rogoznica: Željko Kerum predstavio izborni program u svom hotelu Perla
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
04.03.2021.
u 14:58

Prekršajne prijave zbog kršenja epidemioloških mjera tada su dobili su i Mornar jer je zabavu organizirao te još devet osoba i to jer su okupljanjem kršili epidemiološke mjere.

Kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum dobio je kaznu par tjedana nakon što su u javnost dospjele snimke iz njegove konobe 'Pršut' na kojima pleše i pjeva Oliverov hit 'Stari morski vuk'. Za tu zabavu dobio je dvije kazne koje je platio ukupno 20 000 kuna. 

- Dobio sam kaznu za okupljanje u konobi Pršut, bila je jedna od 15.000 i druga od 5000 kuna. Platio sam je, nisam se htio žaliti i dalje produljivati tu priču, kazao je Željko Kerum za 24sata o zabavi na kojoj su bili bivši nogometaš Ivica Mornar i neki istaknuti splitski suci.

VIDEO: Željko Kerum na fešti u konobi "Pršut"

Snimka zabave izazvala je zanimanje i policije i inspekcije jer se gosti nisu držali propisanih epidemioloških mjera. 

- O meni se svašta i reklo i napisalo, nema veze. Meni je žao ljudi koji su doživjeli neugodnosti i učinjena im je šteta. Ja sam već na sve naviknuo, ogugla sam ka gluvo magare – nadomenuto je Kerum.

Kerum je sankcioniran jer nije poštovao Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, a kazne je dobio kao odgovorna osoba u pravnoj osobi i pravna osoba u sklopu koje posluje ugostiteljski objekt. Prekršajne prijave zbog kršenja epidemioloških mjera tada su dobili su i Mornar jer je zabavu organizirao te još devet osoba i to jer su okupljanjem kršili epidemiološke mjere.

VIDEO: Željko Kerum: Od pršuta na čelu do fešte usred pandemije! “Taj sam pršut na čelo stavio jer nisam htio pobijediti na izborima”

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
15:00 04.03.2021.

Uloži žalbu kod onoga suca iz konobe!

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
15:08 04.03.2021.

Slijedeći puta feštu organizirati na Mirogoju, tamo mjere ne vrijede...

RO
romobil
15:21 04.03.2021.

To je samo novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije