Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Kenija će deportirati radikalnoga muslimanskog klerika

Muslimanski klerik Sheikh Abdullah al-Faisal, čije je uhićenje u glavnom gradu Kenije Nairobiju izazvalo val nasilnih prosvjeda, bit će deportiran na Jamajku u iduća dva dana, priopćilo je kenijsko ministarstvo vanjskih poslova.

Komentari 30

OB
-obrisani-
09:30 19.01.2010.

Ne zaboravite na bombe stavljene uz americko veleposlanstvo u Keniji, kad je umrlo oko 200 ljudi, od tih samo nekolko Amera, ostali Kenijanci ... U Keniji se isto tako ispalilo raketu na veliki civilni zrakoplov pun europskih turista. Na srecu raketa nije ispunila zelja teroristima ...

VL
OB
-obrisani-
11:05 19.01.2010.

-Fenlo, tvoje je mjesto u Libanonu ili Gazi kod krvavih ubica Hezbollaha ili Hamasa. Ja imam zrakoplov izraelske zracne kompanije direktno iz Stockholma. Ako hocu. Ali, Izraelci ne trebaju moju pomoc! Izraelci se mogu i znaju boriti sami.

VL
OB
-obrisani-
12:31 19.01.2010.

Hugo iz Kaveza, veselje idiota, he he ... I ruku na srce, ne vidim trenutno jos nekih minusa na mojim postovima, bas obratno, djelatnici iranskog veleposlanstva jos spavaju ... Debilcino!

VL
UK
Ugo Kajvez
15:11 19.01.2010.

maIi cvrcak . Ti si homoseksualac?, nemam ništa protiv, samo pitam .... mislim da ti venlo baš i nije, pa me čudi tvoj javni istup. .. al nema veze .. Daj reci je onaj sretni sizif tvoj prijatelj? ....

VL
RE
rechnungen7
08:49 20.01.2010.

Istjerase siritelja mrznje, kako bi mogli siriti neku drugu, svoju mrznju a sve glede monopola mrznje.... hehehe Bok!

VL
OB
-obrisani-
16:29 19.01.2010.

No dobro, deportirati će ga kao nepoželjnog i čemu tolika buka, lajao je gluposti i sada ide van iz zemlje.

VL
OB
-obrisani-
08:51 19.01.2010.

Organizirane religije uvijek imaju na raspolaganju odškolovanih \"stručnjaka\" za izvoz. Kako su sve u posjedu \"jedine\" istine, širenje na ostatak \"neprosvijećenih\" im daje opravdanje za manje ili više agresivne prodore u inozemstvo. Tako je prije godinu-dvije židovska zajednica u Zagrebu dobila odškolovanog klerika iz Izraela, po Hrvatskim katoličkim misijama po inozemstvu se redovito rotiraju svećenici, Srpska pravoslavna crkva delegira tako svoje. Međutim, kad bilo tko od klerika posegne za radikalizmom ma koje vrste, dužnost zemlje primateljice je da ga protjera. Takav klerik nije nikakav božji glasnik, nego obični eksponent tuđinske ideologije!

VL
OB
-obrisani-
09:22 19.01.2010.

Kenija ima dugacku povijest islamisticnog terorizma i Kenija zasluzi pohvalu za deportaciju ovig serijatskog ludjaka. Jedan od kandidata za vlast u Keniji je g. Raila Odinga, koji se, prema nekim vijestima, vezuje za lokalne islamiste i zalaze za uvodjenje sarijeije i progon klrscana iz Kenije. Kenija bi mogla postati druga Nigerija ...

VL
OB
-obrisani-
09:28 19.01.2010.

-Ne zaboravite na bombe stavljene uz americko veleposlanstvo u Keniji, kad je umrlo oko 200 ljudi, od tih samo nekolko Amera, ostali Kenijanci ... U Keniji se isto tako ispalilo raketu na veliki civilni zrakoplov pun europskih turista. Na srecu raketa nije ispunila zelja teroristima ...

VL
OB
-obrisani-
09:50 19.01.2010.

Ne zaboravite bombe što Amerikanci ispale pa pobiju cijelo mjesto puno djece i žena, ne zaboravite cijelu Gazu srušenu do temelja gdje je pobijeno 1300 osoba većinom djece i žena. Ne zaboravite svjetske teroriste SAD i Izrael koji su prijetnja svijetu.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
09:52 19.01.2010.

Na Jamajku? Pa šta će taj na Jamajci...? Možda na terapiju napušavanjem, pa ako to ne uspije Guantanamo je iza ugla...

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
09:54 19.01.2010.

Daj Venlo, sabljo islama, ne muti vodu i ne izjednačavaj nasilni, politički islamofašizam sa Kršćanstvom ili Judaizmom.

VL
OB
-obrisani-
10:07 19.01.2010.

Montana, zaboravljas na vise od 10 000 raketa poslanih iz Gaze na Izrael od 2005. Vise godina Izrael je to trpio i upozoravao. 24 ure pred napad na Gazu, ministarka inozemnih poslova letjela je u Kairo i zamolila Egipt za usluge ... Tzioi Lipni je tada izjavila:\"Dajemo Hamasu 24 ure da prestane s raketama.\" Ostalo je poznato. Danas Hamas vrlo rijetko ispaljuje rakete na civile u Izraelu. Valjda su skuzili lekciju! Od onih tvojih 1300 pobijenih, oko 600 su bili teroristi Hamasa. Sto ja uopce s tobom raspravljam Montana. Ti i tebi slicni íslamo-fasisti moraju dobiti po fifi - to je sve!

VL
OB
-obrisani-
10:25 19.01.2010.

Za Montanu i njemui slicne budale: Rat u Gazi - istina dolazi na dan (1) Organizacija Human Rights Watch pise, da su Hamasovci iskoristili napad Izraela na Gazu i poceli masovno pobijati Palestince, pristalice umjerenijeg Al Fataha! Pobiti su ondanda prikazani kao zrtve Izraelaca ... Nasilju jos nije kraj! Od kraja rata u Gazi, pise HRW, Hamas je ubio vise od 75 Palestinaca, a oko 55 jih je dobilo metak u nogu, sto je obicna kazna koju Hamas prakticira za \"izdajnike\" ... Stotine Palestinaca su u ilegalnim zatvorima Hamasa ...

VL
OB
-obrisani-
10:43 19.01.2010.

Izrael mora i hoce udarati zestoko! Sudbina Izraela je s macem u ruci! Junacki gospodin Khaled Mashal, vodja junackog Hamasa, kaze ovako u Siriji od kuda je on junacki po TV pratio boj Palestinaca u Gazi: \"Before Israel dies, it must be humiliated and degraded. Allah willing, before they die, they will experience humiliation and degradation every day.\" U prijevodu \"Prije nego Izrael umre, treba ga poniziti i degradirati. Ako Alah da, prije nego umru, iskusit ce ponizenje i degradaciju svaki dan.\" Dr. Abdel Aziz al-Rantissi drugi caknuti islamist misli ovako: \"We will kill Jews everywhere. There will be no security for any Jews, those who came from America, Russia or anywhere.\" U prijevodu: \"Ubijat cemo Zidove svugdje. Nece biti sigurnosti za niti jednog Zidova, bilo da su dosli iz Amerike, Rusije ili od bilo kuda.\" Jasno mora biti i najprosjecnijem intelektu, da se mora Izrael braniti i zestoko udarati! Izrael mora i hoce udarati zestoko! Sudbina Izraela je s macem u ruci! I nasa bi trebala biti duznost pomoci Izraelu! Jer Izrael se bori i za nas!

VL
OB
-obrisani-
10:49 19.01.2010.

Šizife! Voljeni vojskovođo, evo potaknut tvojim srčanim pozivom na obranu Izraela, javljam se kao dragovoljac u tvoju satniju svjestan odsudnog trenutka za našu svijetlu budućnost! Zovi Sizife, samo zovi, svi će sokolovi...! Molim detaljne upute o zbornom mjestu. Sa Šizifomm na čelu u boj protiv neprijatelja drugovi!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
10:57 19.01.2010.

Kenija ima dugacku povijest islamisticnog terorizma. Ne zaboravite na bombe stavljene uz americko veleposlanstvo u Keniji, kad je umrlo oko 200 ljudi, od tih samo nekoliko Amera, ostali Kenijanci ... U Keniji se isto tako ispalilo raketu na veliki civilni zrakoplov pun europskih turista. Na srecu raketa nije ispunila zelja teroristima ... Jedan od kandidata za vlast u Keniji je g. Raila Odinga, koji se, prema nekim vijestima, vezuje za lokalne islamiste i zalaze za uvodjenje sarije i progon klrscana iz Kenije. Kenija bi mogla postati druga Nigerija ... Kenija zasluzi pohvalu za deportaciju ovig serijatskog ludjaka - i ti tu Venlo nista ne mozes, he he he ... Samo se ti pjeni ...

VL
OB
-obrisani-
11:00 19.01.2010.

Šizife Ne, ne pjenim se ja, naprotiv, pozdravio sam odluku Kenije da protjera tog radikalnog islamistu! Nego, reci ti kad se ide u boj?

VL
OB
-obrisani-
11:06 19.01.2010.

Fenlo, tvoje je mjesto u Libanonu ili Gazi kod krvavih ubica Hezbollaha ili Hamasa. Ja imam zrakoplov izraelske zracne kompanije direktno iz Stockholma. Ako hocu. Ali, Izraelci ne trebaju moju pomoc! Izraelci se mogu i znaju boriti sami.

VL
OB
-obrisani-
11:21 19.01.2010.

Šizife Ubojice koje čije ruke nisu krvave do lakta su prihvatljive? Kad onako, iz udaljenosti s helikoptera pošalju granatu?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.