Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj iz Samobora
Povratak na članak

'Kćeri mi je pala greda na glavu, hitna je odbila doći'. Hitna: 'To nije bio poziv na intervenciju'

Djevojčica je preko noći zadržana u Klaićevoj, a sutra će najvjerojatnije biti puštena, kaže otac. U Zavodu za hitnu medicinu tvrde pak kako nije bila riječ o pozivu na intervenciju, već savjetovanju

Komentari 22

CE
cenzura
13:14 18.06.2019.

Netko laže ili ovi iz hitne ili otac (koji nije bio ni blizu događaja) no postoji snimka poziva. "Novinar" bi trebao prije ovakvog članka saslušati i jednu i drugu stranu (preslušati snimku poziva) pa tek onda pisati vijest. No uzalud se nadam profesionalnom novinarstvu, važni su samo klikovi, senzacionalizam.................

VL
DU
Deleted user
12:45 18.06.2019.

Ako postoji snimka pustite snimku pa se lako utvrdi koja strana laže.

VL
TH
than
12:53 18.06.2019.

Da se to njih dvoje sa te 5te slike nije ljuljalo na njoj u isto vrijeme ?!?!? Ta na slici je malo prevelika za tu ljuljačku i teško da bi joj ta greda mogla išta napraviti, osim čvoruge.

VL
DU
Deleted user
14:03 18.06.2019.

ne smijemo biti jednostrani..... ja znam ljude koji svako malo zovu hitnu jer im njihovoj 93 godišnjoj bakici nije dobro.... vrti joj se ili nema stolicu.... ok, meni bi ipak bila važnija djevojčica... a hitna nema 300 ekipa nego samo nekoliko....

VL
DU
Deleted user
14:46 18.06.2019.

Što kaže gradonačelnik na to?

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:09 18.06.2019.

Znači, ovi na kraju članka su umrli - u skladu sa propisima tj. zakonom?

VL
MX
Mister X
19:02 18.06.2019.

Sada znamo nešto više; trebate li savjetovanje zovite Hitnu ! Dali je komisija izašla na uvid u Parku pada greda na glavu djetetu to sam doživio slično i ja prije 65 godina u Zagrebu . bio sam dijete nisam zvao zvao hitnu niti znao za nju sa 7 godina nisam smio niti reći ništa doma da je sestra dobila udrac u glavu i bila u nesvijesti koliko ?. Jer smo na putu iz škole naišli u park . ( Kraj Rapske škole ! ) Kratko nakon toga je oboljela od padavice.... krivac ? doživotno ?

VL
EM
emojmile
17:01 18.06.2019.

Pa Samobor nema hitnu. ?!

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
15:33 18.06.2019.

U Hrvatskoj se na dječjim igralištima godišnje ozlijedi nekoliko tisuća mališana, no točan se broj ne zna jer se ne vodi registar takvih ozljeda. Ne postoji, zapravo, ni registar igrališta pa se ne zna ni koliko ih je po gradovima i općinama, koliko su stara, a kamoli u kakvom su stanju. Ta mjesta zbog neispravnosti , za djecu su izuzetno opasna i nepredvidiva. Sigurnije je da se penju po drveću u prirodi nego na neispravnim klimavim spravama iz kojih viri oštro željezo, a uz to imamo i vrhunsku hitnu pomoć koja nije u stanju ni doći a kamoli pružiti pomoć. Pitam se, gdje su sva ta bespovratna sredstva za ulaganja u dječje vrtiće dječja igrališta, sportske terene, rekreacijske zone, kupališta, biciklističke staze, sredstva za poboljšanje pristupa kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti ? Gdje mi to živimo ?

VL
BI
Biouskoli91
13:48 18.06.2019.

Nase zdravstvo. Prije par mjeseci mog oca uhvatila jaka vrtoglavica, nije mogao hodati. Odveo ga na hitnu, od tamo ga izbacili i rekli da ide kod doktora opce prakse u istoj zgradi. Dosli tamo i dodje sestra. Nije ga primila nego rekla da mora ici kod svog doktora. Njegov doktor je u Zg, a ovo bilo u Velikoj Gorici. I jos sestra kaze da ga ne moze primiti 'jer tko bi to platio'. Sramota... srecom je u pitanju bio 'samo' vrlo visok tlak, a ne recimo mozdani udar koji ima slicne simptome... a izbacili ga iz bolnice.

VL
MA
matti
13:42 18.06.2019.

E da je Pupovac zvao promet bi se zaustavio. Helikopteri bi kruzili nad Zagrebom. Cijela vojska bi izasla, doktori bi se vracali sa godišnjeg. Gredu bi proglasili ustaskom. I naravno odsteta od nekoliko milijardi.

VL
Avatar LogikaII
LogikaII
13:19 18.06.2019.

Uhljebistan... vjerujem ocu, nažalost od moralne podrške ne mogu mu dati više... sam sam svjedok, član obitelji u Pulskoj bolinici, njih doslovno boli k*rac za pancijente, i pazite nije to moj stav, nego dežurnog doktora!! Koji je bio suosječan i pokušao pomoći s savjetom da člana obitelji ne ostavljam u Pulskoj bolnici, jer bi mogao preminuti, prvu stavar zbog zapomaganja mog člana obitelji je bilo da sestre su ga "drogirale" da ušuti, jer ne mogu spavati, kad sam došao što brže moguće, pogled je bio izgubljen, nije me ne prepoznao nego niti komunicirao, pozvao doktora, vidio koliko je sati, potegnu vezu, sišao dežurni, i otvoreno mi rekao, uhljebi koji su u Pulskoj bolnici uopće ih nije briga za pacijente, vjerujte, u auto i odveo člana obitelji u rijeku, u tom stanju... mislio sam pozvati medije, ali u uhljebistanu znam da bi bilo uzalud, ne boje se oni, uostalom kao i ovdje, kriv je pacijent, oni nisu, lažu, znam da u Istri niti policija ne izalzi na poziv u pomoč, ako nije bilo elemenata nasilja, ali ako neki šerif pozove jer klinci mu viču preglasno pod prozor uveće, igraju se, eto njih pod riotirkama.... tko može, kidaj i ne okreči se.... ja pakiram kufere, več radim Vani, uskoro napuštam ovo g*vno od "uređene" države...

VL
DI
Direkt
13:06 18.06.2019.

Sramno od hitne. Pljuc!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.