Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U spomen
Povratak na članak

Kćeri Marka Veselice pokrenule inicijativu za osnivanje zaklade koja će nositi njegovo ime

Cilj je zaklade stipendiranje studenata slabijeg imovinskog statusa te očuvanje spomena na dr. Marka Veselicu.

Komentari 7

IP
Ivan Pavao III
11:15 17.07.2017.

Osjetno je bolestan i kvaran hrvatski puk kad je u njemu mnoštvo takvih koji nisu ni čuli za pok.dr. Marka Veselicu. Poslije višedesetljetne žrtve za taj nezahvalni puk, anđeli su ga smjestili u utrobu zemlje radi koje je silno propatio. No, ne samo što je propatio on, već je propatila i njegova supruga, gđa Božena, a također i njihove kćeke, Ines i Snježana. I dok svojem dragom surobijašu zazivan vječni pokoj, heroini Boženi želim besprijekorno zdravlje i dug život, a Ines i Snježani obilje sreće i svestrani uspjeh.

VL
OM
omer
18:23 17.07.2017.

I Ankica Tuđman je pokrenula inicijativu za skupljanje donacija za djecu poginulih branitelja pa je zaboravila novac sa tog raćuna dati djeci siroćićima ali nije ga zaboravila prebaciti svojim unucima na njihovu kaptol banku u Beogradu.

VL
AM
AMD------------------------
11:45 17.07.2017.

dobardan, gukni te golube ime ?

VL
EM
emojmile
12:18 17.07.2017.

Ima on i sinove koji susmijeh patili

VL
EM
emojmile
12:19 17.07.2017.

Ima on i sinove.kojo.su patili

VL
DU
Deleted user
11:36 17.07.2017.

Zašto bi Hrvati bili kvarni ako ne žele uzeti gospodina Marka Veselicu za svoj orijentir. Bilo je i još će biti i drugih svijetlih točaka i osoba u hrvatskoj povijesti koje će biti orijentir. Ne može se sve svesti naa to da ljudi koji su se od sedamdesetih do devedesetih godina prošlog stoljeća zalagali za Hrvatsku jedini pravi Hrvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.