Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima i toga

Kćer na sudu jer joj otac nije prosljeđivao poštu

kuverta
Daniel Kasap/PIXSELL
25.05.2017.
u 16:25

Optužen je zbog krivotvorenja isprave jer je u Čakovcu od listopada 2010. do srpnja 2013. godine bez znanja i dopuštenja svoje kćeri u njezino ime neovlašteno primao poštanske pošiljke.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo optužnicu protiv 55-godišnjeg oca koji je preuzimao kćerine poštanske pošiljke, a da joj nikad ni jednu nije proslijedio. Posljedica je bila - blokada kćerina računa nakon sudskih presuda!

Optužen je zbog krivotvorenja isprave jer je u Čakovcu od listopada 2010. do srpnja 2013. godine bez znanja i dopuštenja svoje kćeri u njezino ime neovlašteno primao poštanske pošiljke, pozive za rasprave i presude suda u ovršnim i parničnim postupcima, na kojima je vlastoručno stavljao njezin potpis.

Primljene pošiljke nije prosljeđivao kćeri, pa je sud protiv nje donosio presude o plaćanju utuženih iznosa i troškova postupaka. - Dugovanja je oštećenica uslijed neznanja o vođenju tih postupaka propustila platiti u roku za dobrovoljno ispunjenje, pa je Financijska agencija blokirala njezin račun - kažu u DORH-u. 

Komentara 2

Avatar Linux
Linux
23:54 25.05.2017.

sto sve ne bi smislili, samo da izbjegnemo odgovornost

DU
Deleted user
18:04 25.05.2017.

Kći, ne kćer, kćer je akuzativ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije