Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena tijela

Kćer (14) držali golu i zavezanu u psećem kavezu, udarali je i izgladnjivali

Kćer (14) držali golu i zavezanu u psećem kavezu, udarali je i izgladnjivali
Foto: Effingham County Sheriff's Office
1/4
06.03.2019.
u 13:11

Mary Crocker umrla je prošlog listopada, nakon čega je zakopana u plitkom grobu u dvorištu. Policija je ondje našla i ostatke njezina dvije godine starijeg brata Elwyna

Djevojčicu od 14 godina, čije je tijelo pronađeno zakopano u dvorištu, roditelji su držali zavezanu u psećem kavezu u kuhinji, golu. Morala je raditi sve kućanske poslove, redovito je bila izgladnjivana, a drugi članovi obitelji su je tukli, otkriveno je na sudu u američkoj saveznoj državi Georgiji, tijekom procesa njezinim roditeljima i drugim članovima obitelji.

Mary Crocker umrla je prošlog listopada, nakon čega je zakopana u plitkom grobu u dvorištu. Da slučaj bude još strašniji, policija je ondje našla i ostatke njezina dvije godine starijeg brata Elwyna, za kojeg se vjeruje da je umro 2016. godine te da je i sam bio zlostavljan. Kako su djeca bila obrazovana kod kuće i nisu išla u školu, nije bilo načina da se zlostavljanje otkrije, kažu nadležni. Da su djeca umrla, otkriveno je tek nakon što je jedna rođakinja čula za Maryinu smrt i prijavila je policiji. Tijela su pronađena 20. prosinca.

Kćer (14) držali golu i zavezanu u psećem kavezu, udarali je i izgladnjivali
1/4

Njihov otac Elwyn Crocker stariji (50), maćeha Candice Crocker (33) i troje drugih članova obitelji – Candicein brat Tony Wright (31), njezina majka Kim Wright (50) i dečko Kim Wright Roy Anthony Prater (55) zbog svega toga terete se za ubojstvo i okrutnost prema djeci. Zadržani su u pritvoru i očekuje se da će zanijekati krivnju.

Istražiteljica Abby Brown rekla je na sudu u Effinghamu kako je Mary bila zaključana u kavezu i na više od 24 sata u komadu. Udarali su je predmetima poput tave i elektrošokirali, a otac, koji je inače radio kao Djed Mraz u trgovini Walmart, povremeno bi je očistio tako što bi kavez odvukao u kupaonicu i isprao šmrkom.

Brown je rekla da je ovo zlostavljanje bila kazna za odbijanje vježbanja, obavljanja kućanskih poslova i krađu hrane.

Na očevu mobitelu pronađena je fotografija gole Mary u kavezu, snimljena nedugo prije njezine smrti, kao i poruke koje je razmjenjivao sa suprugom o zlostavljanju. Maryin brat James (11), koji ima cerebralnu paralizu, svjedočio je da je sestru morao udarati kućanskim predmetima.  

Pogledajte video o misterioznim ljudima – tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Komentara 28

NE
Neonacionalist
17:33 06.03.2019.

Jedina pravda za ovakve monstrume je smrt dugotrajnim mučenjem , možda recimo kao u onom filmu Sedam da ih se veže za krevet i pusti da sporo umiru od gladi i žeđi s tim da ih se pritom nastoji štoo duže je moguće držati na životu , eto to bi bilo idealno , brza smrt na el.stolici ili vješanjem je preblaga za njih uostalom smatram da se ovakvi stvorovi uopće ne trebaju smatrati ljudima niti životinjama jer životinje ovakvo nešto nikada ne bi napravili drugoj dakle ne bi trebali podljegati nikakvim pravima koje se odnose na ljude pa i na životinje .

IM
Immanuell
15:50 06.03.2019.

I onda kažu kako fizionomija nema veze s karakterom........ Ovi dvoje su se baš našli, to su balvani cijepljeni na empatiju, rotvajler je više human od njih....... Mogu se kladiti da ta kr.. ča može rađati kao na tvorničkoj traci........ Toliki normalni ljudi ne mogu imati djecu, a ovaj otpad ljudskog roda može kad se sjeti........ Fuj, kad ih gledam život mi se zgadi. Električna stolica visoke amperaže i srednje voltaže, da duže traje.

SE
sedam
15:37 06.03.2019.

Tko zna jel ih probija AK-47 iz blizine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije