Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorio se u kuću

Kazneno prijavljen Sinjanin koji je prijetio eksplozijom

Sinj: Muškarac se zatvorio u kuću i prijeti da će izazvati eksploziju
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
24.10.2019.
u 17:03

Prijavljeni muškarac jučer oko podneva zatvorio se u kuću u blizini Osnovne škole Marka Marulića te je prijetio kako ima tri plinske boce i bombu

Muškarac (72) koji se u srijedu zatvorio u kući u Sinju i prijetio eksplozijom kazneno je prijavljen, doznaje se u četvrtak od splitske policije.

Nad njim je dovršeno kriminalističko istraživanje te je zbog prijetnje eksplozijom protiv njega podnesena kaznena prijava.

"Osoba je nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja dovedena pritvorskom nadzorniku i protiv nje će biti podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji", rekli su u policiji.

Prijavljeni muškarac jučer oko podneva zatvorio se u kuću u blizini Osnovne škole Marka Marulića te je prijetio kako ima tri plinske boce i bombu.

Sinj: Muškarac se zatvorio u kuću i prijeti da će izazvati eksploziju
1/7

Motiv tog čina navodno su bili imovinsko-pravni odnosi, a zbog njegove prijetnje eksplozijom, učenici i nastavnici su evakuirani iz obližnje škole.

Muškarac se popodne mirno predao policiji nakon razgovora s policijskim pregovaračem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije