Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burić uoči premijere

'Kazalište je postalo javna tribina moralno defektnog Olivera Frljića'

'Hrvatsko glumište'
Foto: Goran Kovacic/pixsell
19.11.2014.
u 20:30

Uoči održavanja večerašnje premijere predstave ''Hrvatsko glumište'' autorskog tima Frljić - Blažević ( na slici) ispred zgrade riječkog kazališta okupili su se predstavnici udruge Pokret otpora- Riječani protiv korupcije gdje su istakli transparent s porukom '' Velikani koji su zadužili nas i našu djecu''

Uoči održavanja večerašnje premijere predstave ''Hrvatsko glumište'' autorskog tima Frljić - Blažević ispred zgrade riječkog kazališta okupili su se predstavnici udruge Pokret otpora- Riječani protiv korupcije gdje su istakli transparent s porukom '' Velikani koji su zadužili nas i našu djecu'' uz isticanje imena Slavka Linića, Veljka Miškulina, Dorisa Hrasta, Jasne Jurković Kralj, Višnje Felker, Vojka Obersnela, Senke Šubat, Miljenka Kurobase i Mirka Pavičića.

Pred zgradom riječkog HNK-a okupilo se i nekoliko dragovoljaca, a ondje se zatekao i Hrvoje Burić, HDZ-ov gradski vijećnik. Još je jednom ponovio kako će zajedno sa ostalim oporbenim vijećnicima na dnevni red sjednice gradskog vijeća uvrstiti točku kojom će otvoriti raspravu o radu kazališnog vijeća, kršenju statuta i održanih pravilnika ali i raspravu o intendantu Frljiću. 

- Kazalište je postalo javna tribina moralno defektnog Olivera Frljića - kazao je Burić. 

>> Na zahtjev o opozivu Olivera Frljića reagirali glumci pismom podrške

Komentara 4

DU
Deleted user
02:21 20.11.2014.

Pa to je fantastično! Konačno se nešto događa u kazalištu i oko njega!

QQ
qqriqrac
19:46 20.11.2014.

Poljska nam je pokazala kako se ne može vrijeđati narod. Poljaci su Frljića deportirali iz Poljske.

Avatar Dameanu
Dameanu
09:43 20.11.2014.

Ali bitno da se "nis koristi" Buric nasadio .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije