Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAZ SUĆUTI

Kaufland se oglasio nakon tragedije u Splitu: 'Duboko smo potreseni'

Split: Žena poginula u hidrauličnoj preši za papir kod trgovačkog centra Kaufland
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
15.06.2023.
u 12:06

Žena u Splitu poginula zbog uključene preše. Intervenirali su vatrogasci i policija

Noćas nešto prije ponoći dogodila se nesreća u jednom trgovačkom centru u Splitu u kojoj je smrtno stradala 50-godišnja djelatnica. Prema izvještaju splitske policije do nesreće je došlo prilikom korištenja stroja za papir. Prema informacijama susjeda, nesretna žena je bacala papir u hidrauličnu prešu za karton koja ju je priklještila, a u pomoć su pristigli vatrogasci. Kako su izvijestili iz Javne vatrogasne postrojbe u Splitu, u 23 sata i 55 minuta imali su tehničku intervenciju oslobađanja prikliještene ženske osobe. Na intervenciji je bilo 15 vatrogasaca s pet vozila Javne vatrogasne postrojbe Split. Sirene su čuli i stanovnici kvarta.

– Ljudi pričaju da je bacala papir u prešu i upala joj je i kanta. Ona je pokušala izvući tu kantu, ali preša se navodno uključila sama od sebe, nitko ne zna kako. Uhvatila ju je prvo za ruku, nije se mogla izvući. Kažu da je vikala i dozivala upomoć. Čuo ju je netko, pozvani su vatrogasci. Ona je bila živa i kada su oni došli, ali preša ju je zahvatila i umrla je – rekli su stanovnici iz okolice.

VIDEO: Tragedija u trgovačkom centru: Ženu prikliještila hidraulična preša za karton, preminula je

O cijelom slučaju oglasili su se i iz Kauflanda. – Duboko smo potreseni zbog tragične nesreće koja se dogodila noćas u našoj poslovnici u Splitu te izražavamo najiskreniju i najdublju sućut obitelji, svim bližnjima, prijateljima, kolegicama i kolegama naše stradale kolegice. Obitelji i kolegama naše dugogodišnje kolegice pružat ćemo svu potrebnu podršku – poručili su.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 2

MB
MB1982
13:17 15.06.2023.

Zašto je žena ubacivala papir u prešu oko ponoći? Da li je to njezino redovno radno vrijeme koje je usklađeno sa Zakonom o radu. Nadam se da će i inpekcija rada izaći u nadzor radi provjere pridržava li se Kaufland Zakona o radu.

KO
kovasebe
17:08 15.06.2023.

MA ŠTA BRIŠETE, ***** vam se na oglašivača!!!! Triba ih tužiti za milijune! To je sramota što sve "prodavačice" moraju raditi!!! I blagajne i salamoreznice i slaganje i čišćenje i na koncu i "prešanje"?! Pa daj ***ite se više! Jelel u Njemačkoj i Austriji prodavačice moraju raditi sve! Oguliti do gole kože, onako kako oni gule radnike ovdje!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije