Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Oriola Junquerasa
Povratak na članak

Katalonski zastupnik: Obranom demokracije za spas Europe

Demokracija diljem svijeta prolazi kroz teško razdoblje, lawfare mehanizmi se šire i dopuštaju da skrivene moći napadaju demokraciju i njezine temeljne vrijednosti te utječu na smjene predsjednika, javnih dužnosnika i stvaranje političkih većina, napominje u svom pismu katalonski zastupnik

Komentari 2

I1
ing-12345
18:58 17.01.2020.

Ovdje se radi o ekstremonom ljevičaru koji bi državu bez borbe.

VL
LI
Lily7
13:07 17.01.2020.

Spanjoska je okupirala Kataloniju 1714, nakon vise od godinu dana opsade Barcelone. Od okupacije, Spanjolska je zabranjivala upotrebu katalonskog jezika na javnim mjestima, zakonski prisiljavala Katalonce da mijenjaju osobna katalonska imena u spanjolska. Katalonija treba povrat onoga sto su izgubilili u ratu - svoju drzave i nacionalni identitet. Sloboda Kataloniji kao i mojoj Hrvatskoj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.