Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef EP-a:
Povratak na članak

'Populisti i nacionalisti troše vrijeme i novac da bi nas podijelili'

"Nitko u Europskoj uniji i ne pomišlja kršiti zakone koje su svi prihvatili", rekao je Tajani u društvu španjolskoj kralja

Komentari 2

ST
stomugromova
06:59 21.10.2017.

Tajani korisati priliku i napada nacionaliste i takozvane populiste da bi prodao korporativnu diktaturu.On je svoju državu odavno prodao vragu.Interesantno kako ne spominje svog mentora Soroša,čiju dogmu uvoza muslimanskih migranata provodi zdušno,iako je isti također podupirao neovinsnost Katalonije u ciljuu stvaranja kaosa u EU.Licemjerje,blasfemija i manipulacija na svakom koraku.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:18 21.10.2017.

Tako je i Milosevic pricao 90-tih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.