Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra za Slavoniju

Kaštelirski gramperi putuju u Strošince

Donacija
22.08.2014.
u 12:04

Kako Istra pomaže Slavoniji pokazala je i akcija likovnjaka, amatera, Likovne udruge Poreč koja okuplja likovne stvaratelje svih stupnjeva obrazovanja, uzrasta i zanimanja

Kako Istra pomaže Slavoniji pokazala je i akcija likovnjaka, amatera, Likovne udruge Poreč koja okuplja likovne stvaratelje svih stupnjeva obrazovanja, uzrasta i zanimanja. Pokrenuli su akciju 'Mediteran za Slavoniju' te donirali svoje radove, a od njihove prodaje kupili 2280 kilograma krumpira koji su namijenili stanovnicima u selima stradalim od poplave. Kamion u koji je krumpir - i to ne bilo kakav već kaštelirski gramper - natovaren jutros i krenuo je put Strošinaca kraj Gunje. Prati ih Nevenka Kocijančić iz Turističke zajednice Kaštelir, a Crveni Križ Poreč je dogovorio da se ne plaća cestarina. Prijevoz su organizirali i platili Općina Kaštelir Labinci i TZ Kaštelir-Labinci . Uza sve to, osim kupljenog krumpira svoje su donacije u hrani priložili i stanovnici Kaštelira tako da su složno napunili kamion s 5 tona hrane. Našlo se za Slavonce još ponešto u kutijama koje od srca stižu iz Istre. Ima tu posteljine, hrane za djecu i još ponešto što će stanovnicima poplavljenih sela dobro doći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije