Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi sastanak ERS-a
Povratak na članak

Kasne 365 dana, a još toliko imaju da reformu pripreme

Za eksperimentalnu primjenu, kazala je ministrica Divjak, sve će biti spremno. Fuchs radi temelj za reformu u svim školama

Komentari 3

RE
reborn
09:54 25.04.2018.

Ukratko: Divjak u godinu dana nije formirala niti ključno tijelo - Ekspertnu radnu skupinu, ali usprkos tome sve će navodno biti spremno 1.9.2018 (za 4 mjeseca) za uvođenje eksperimentalnog programa "škola za život". Svaki onaj tko je sumnjičav prema ovom obećanju naše Divjak, je kočničar društvenog razvoja i neprijateljski element kojeg treba pod hitno iseliti iz ove države u npr. Irsku. A ako na jesen sve (nedaj Bože, ali ipak treba i o tome razmišljati) NE bude spremno, već postoje krivci za to - radikalna desnica i navodni štovatelji Zemlje kao ravne ploče. Bože čuvaj Hrvatsku!

VL
LO
lolalola15
10:06 25.04.2018.

ova posvuduša (divjakica) je najveća prepreka reformi obrazovanja... uvodi zakonski neutemeljnu eksperimentalnu provedbu djelomične (dijelove koji njoj odgovaraju) kurikularne reforme (nije u stanju osigurati pravni okvir, ne poštuje strategiju koja je još uvijek na snazi i itd) ... u ers,s, (kao i članovi PSP - kao neki uglednici koji su šutke prešli preko očiglednog kršenja zakona kod poništavanja valjanog najtečaja - valjda radi neke svoje koristi) su izabrani poslušnici i oni koji neće "talasati" i posvuduši dizati tlak i eventualno kritizirati njene nebuloze...

VL
DH
dalibor.hren
08:07 13.05.2018.

Fuchs može raditi u ambulanti veterinarskog fakulteta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.