Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogođena petica

Kartaju belu, igraju Eurojackpot i podijelit će 646.688,16 kuna

Eurojackpot
Foto: Hrvatska lutrija
18.04.2017.
u 14:45

Svi imaju kredite koji će ovim dobitkom biti isplaćeni ili smanjeni

Silni milijuni, čak 646.474.106,88 kn iz 15. kola Eurojackpota otišli su na sjever, u Finsku, zemlju Djeda Mraza. Valjda je zato tako naglo zahladilo.

No, toplo je oko srca četvorice Zagrepčana, prijatelja koji će podijeliti dobitak na Eurojackpotu, priopćenjem javljaju iz Hrvatske lutrije. 

Pet pogođenih brojeva donijelo im je 646.688,16 kn. Četvorica prijatelja već se godinama zajedno zabavljaju kartajući u ovim krajevima najpopularniju društvenu kartašku igru - Belu, a zajednički igraju i Eurojackpot. 

Svaki odabere jednu kombinaciju i svaki tjedan odigraju. Nema preskakanja, a i nadalje će igrati na isti način. 

Svaki puta je to neka druga kombinacija pa tako zapravo i ne znaju čija je kombinacija bila dobitna. Nebitno, cijeli iznos će i tako podijeliti na jednake dijelove, a po dobitak je došao samo jedan od njih. 

Gospodin je redovni igrač Lota 6/45, Lota 7/39 i TV Binga, a po dobirak je došao rano ujutro.

Ono što smo još saznali o ovim pedesetogodišnjim sretnicima su uobičajene stvari. 

Sva četvorica su obiteljski ljudi, a supruge, odnosno uža obitelj već zna ili će saznati za dobitke. Naime, svi imaju kredite koji će ovim dobitkom biti isplaćeni ili smanjeni. 

Naravno, nastavit će i s Belom i s Eurojackpotom, jer igra je zabava, a ovaj dobitak ostvaren je dok su se zabavljali i opuštali uz igru. 

Nastavimo sa zabavom, igrajmo se i u igri uživajmo, jer već ovaj petak igramo za 74 milijuna kuna, javljaju iz Hrvatske lutrije.

>> Ovi brojevi su igraču iz Hrvatske donijeli milijunski iznos na Eurojackpotu

>> Čistio auto pa u torbi našao stvar koja mu je promijenila život

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:11 18.04.2017.

Sretno momci! Od sada bi trebala biti bolja kapljica,živjeli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije