Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak otpisanih
Povratak na članak

Karlovčani će moći grijanje plaćati i do dvanaest rata bez kamata

Potrošnja će se obračunavati mjesečno. Na kraju tekuće sezone vidjet će se kolika je bila stvarna potrošnja i ispostaviti konačan račun

Komentari 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:18 26.10.2012.

Glupo je spominjati plaćanje u ratama kad se grijanje ionako plaća svaki mjesec, cijele godine. 6 mjeseci kad ne griju, ja sam prije zadnjeg poskupljenja (23%) plaćao 350 kuna samo ljetnu tarifu, a za drugi mjesec su mi uvalili čakk blizu 1600 kuna. Tu toplanu valja otkantati, sad je prilika. Računi koje izdaju su nelegalni, jer sa novom toplanom nitko nema potpisan ugovor. Toplani je trenutno najveći problem kako uvaliti ljudima na potpis taj ugovor. Ljudi bi htjeli potpisati na određeno, do proljeća, kad bi odlučili što će, ali direktor toplane hoće ugovor na neodređeno, tj. vječno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.