Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Karlovac: Mladež HDZ-a sazvala sastanak nakon incidenta u 'River pubu'

08.11.2008.
u 23:00

KARLOVAC - U povodu izgreda skupine članova Mladeži HDZ-a, koja je po navodima vlasnika "River puba" prošle noći razbijala po njegovom lokalu u središtu Karlovca, večeras se u prostorijama karlovačkog HDZ-a održava sastanak Mladeži HDZ-a Karlovačke županije.

Na upit da komentiraju vijest, koju su objavili mediji, o divljanju njihovih članova, u županijskoj organizaciji Mladeži HDZ-u su rekli tek da je u tijeku sastanak i da će mediji biti obaviješteni večeras ili sutra o njihovim odlukama.

Vlasnik "River puba" Željko Godač rekao je Hini da je u noći s petka na subotu zvao policiju zbog divljanja i razbijanja po njegovu lokalu, ali da su se izgrednici razbježali prije nego što je policija stigla.

"Njih je bilo oko 25. Divljali su najmanje jedan sat", rekao je, tvrdeći kako je prepoznao dvojicu čelnika Mladeži HDZ-a. Rekao je da je, kad su ih pokušali smiriti, jedan od njih u jednom trenutku s uzdignutom desnom rukom u zraku vikao: "Ajmo, ustaše", a ostali se prijetili utjecajnim ocem jednoga od njih i govorili da bi se "River pub" mogao zatvoriti, a konobari ostati bez posla. Račun od oko sto kuna odbili su platiti i rekli konobarima da će im "platiti dragi Bog", kazao je Godač.

"Ne bih se čudio da mi u lokalu usljede inspekcije, ali ne želim šutjeti. Pet godina sam bio branitelj i o ovakvom ponašanju ne želim šutjeti", kazao je vlasnik "River puba".

U OKC-u karlovačke Policijske uprave potvrdili su da je policija u subotu rano ujutro, oko jedan sat, primila poziv iz "River puba" u karlovačkoj Preradovićevoj ulici zbog " incidenta", ali da kad su došli na intervenciju, u lokalu nisu više nikog zatekli. Također kažu da nisu imali saznanja da se radi o mladeži HDZ. Zbog remećenja javnog reda i mira na ulici, policija je privela dvojicu mladića, no tek trebaju utvrditi jesu li ta dvojica u nekoj vezi s prijavljenim izgredom.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije