Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE LIJEČNIKA
Povratak na članak

Koje su posljedice koronavirusa? Svakom trećem opada kosa, stradavaju bubrezi, jetra, pamćenje...

Dr. Hadžibegović smatra i kako je istraživanje ukazalo da je broj COVID slučajeva na području šest županija koje KB Dubrava zbrinjava bio nekoliko puta veći.

Komentari 17

DU
Deleted user
23:52 13.04.2021.

Koliko vidim iz dostupnih informacija od Hr medija i drzavne te televizije velika je navala na cijepljenje protiv korona virusa.trebalo bi javnosti uputiti apel da se strpe i pricekaju da se cjepe prioritetne skupine,tako da tolike reklamne kampanje za poticanjee cjepljenja nisu ni potrebne jer svi jedva čekaju da se cjepe.

VL
US
Usputni
01:57 14.04.2021.

I meni pomalo opada kosa od korone. Ili ce ipak biti zbog toga sto mi je preko 50 godina?! Capak sigurno zna tocan odgovor. Koji su ovo bolesni propagandni clanci.

VL
BR
Bruce
03:06 14.04.2021.

Ljudi su bolesni od stresa.

VL
PR
Prezvuršt
06:41 14.04.2021.

Ja se jutros probudi, a ono čuna po prvi puta nakon 25 godina, stoji li, stoji. Desetak minuta sigurno. Imam li koronu, pošto sam čuo da se isto već desilo hiljadama muškaraca u svijetu?

VL
NE
Nez
23:35 13.04.2021.

Haha,ponavljate se i lupetate

VL
DU
Deleted user
08:07 14.04.2021.

Smiješno. Dnevna bolnica za bivše oboljele, točnije one koje su liječili i zapackali. Koliko su ih podmitili za tu glupost? Zašto ne naprave radije groblje za liječene i ubijene od korone zbog liječenja hidroksiklorokinom, pa da se vidi prava istina?

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:02 14.04.2021.

u pitanju je trovanje bojnim otrovom, znam po sebi jer sam imao i opekotinu na koži gdje je otrov ušao kad sam imao "gripu"

VL
DU
Deleted user
00:41 15.04.2021.

Istina, istina, evo mene recimo boli bubreg za COVID-19. Kosa mi je okej, hvala na pitanju.

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:23 14.04.2021.

internet je postalo skupljaliste primitivaca ..

VL
DU
Deleted user
08:28 14.04.2021.

Od kojih ono bolesti opada kosa? Ziher je gripa....

VL
Avatar vratar3
vratar3
23:39 13.04.2021.

Vi ste budale od rođenja! eto to su posljedice koronavirusa!

VL
SI
sisavac
07:18 14.04.2021.

prvi znak korone vam je prihvaćanje svih mjera koje ova luda država propisuje, ograničava boravak vani, čak i sportske susrete, navijače. ali potiče da budete u zatvorenim prostorima, tvrtke moraju raditi, a tamo su radnici natiskani jedni uz druge, 7-8 sati, kakve god da maske nose, zaraza se širi. vani je drugačije, daleko manja je mogućnost zaraze, ima liječnika koji su to istraživali i tvrde da u biti se vani ni ne možete zaraziti, kolka je mala koncentracija virusa blizu nekog bolesnog. slijepo prihvaćanje ovih mjera je znak da vam je mentalni sklop savladan, bez otpora, i vi ste idealan primjer osobe, stanovnika, tzv. birača, kojim se može dalje manipulirati. vi ste već gotovo i lobotomizirani u zadnjih 30 godina, vama je normalno da američka vojska švrlja po europi, razmješta rakete, dok rusi ne bi smjeli u svojoj zemlji imati ni vojnike. vama je normalno da od zapada uzimate kredite, ali ako uzmete od kineza, vi ste odmah u dužničkom ropstvu.. čudo jedno kako 99% duga je dug zapadnim zemljama, i to nije problem... kad ne bi trebali vraćati posuđeni novac, ne bi bio problem. kad bi nam novac posuđivali uz kamate kakve daju svojim građanima ne bi bio problem. al kad nama daju kredit sa 5-6% kamate, onda je. za nas. al to je ok. plaćati plin 40% skuplje da bi bili 'neovisni', je ok. samo zakapajte glavu u pijesak. još malo pa vam je do ramena. a onda? kud ćete dalje gurati? korona? hahaha. za par godina ćete čitati o njoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.