Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVNE PRIPREME
Povratak na članak

Kardinal Bozanić prima hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Kardinal Bozanić s nogometašima se susreće uoči početka kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo koje će se održati u Poljskoj i Ukrajini 2012.

Komentari 5

AG
Agramer198
08:41 27.08.2010.

Ne znam jel bu našima i papa mogao pomoći...

VL
HR
hrvatskipravoslavac
09:45 27.08.2010.

najdemokraticnija novina u hrvata (kazu jugo-komunisticki orijentirana) je juzno hrvatska novina \"Slobodna Dalmacija\". mozes napisati s t o te volja upotribljavat koje hoces rici a l i se n i s t a ne brise. docim u ovim ovdi novinama nema ni traga demokraticnosti ako nije po volji vlasnicima onda brisu - odstranjuju.....zagrebacki duh je uvik bio diktatorski

VL
GR
Gradinar
14:16 27.08.2010.

Lijepa praksa, lijepa gesta. Kako od Kardinala, tako i od nogometaša. Nadam se da se vodilo računa o tome da svi nisu katolici i poštivali njihovi vjerski osjećaji. Kao katolik bih uz blagoslov Kardinala svakako poželio da Duh sveti prosvijetli um izborniku biliću, da shvati da ne zna dosta toga, da prestane sa tom svojom ekipom biti bahat jer to jesu bili dosta dugo vremena, te da počme konačno učiti od ljudi koji znaju bolje a na raspolaganju su mu. Iskreno se nadam jer volim nogomet, a znam da imamo potencijalno fantastičnu repku.

VL
VE
veki
14:25 27.08.2010.

Vidim kako je reprezentacija prošla nakon što je Bilić ljubio otpatke sa svoje narukvice,još mu samo treba Bozanić i gledamo reprizu s kvalifikacija.

VL
AR
ardo
13:03 01.09.2010.

Interesantno je kako kardinal prima gubitnike , a zanemaruje one koji su osvajali svjetska i druga odličja,ali on voli ovakve kakav je i on sam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.