Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVNE PRIPREME

Kardinal Bozanić prima hrvatsku nogometnu reprezentaciju

josip bozanić
Antonio Bronić/Pixsell
27.08.2010.
u 08:30

Kardinal Bozanić s nogometašima se susreće uoči početka kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo koje će se održati u Poljskoj i Ukrajini 2012.

ZAGREB – Nakon karizmatičnog Zlatka Sudca, i kardinal Josip Bozanić imat će svoju fotografiju s hrvatskom nogometnom reprezentacijom. Zagrebački nadbiskup, kako javlja njegov Tiskovni ured, primit će hrvatske nogometaše, tj. stručni stožer i igrače te vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza, u utorak, 31. kolovoza 2010., u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu.

Kardinal Bozanić s nogometašima se susreće uoči početka kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo koje će se održati u Poljskoj i Ukrajini 2012., a reprezentacija svoju prvu utakmicu igra u petak, istog tjedna u kojemu će se susresti s kardinalom, u Letoniji. Nakon toga u Zagrebu će igrati protiv Grčke.

Poznato je da vodeći reprezentativci jako drže do svoga vjerskog imidža, a posebno je on važan izborniku Slavenu Biliću koji je na Europskom prvenstvu 2008. nosio medalju s likom pape Ivana Pavla II.

Iz kardinalova Tiskovnog ureda javljaju da će susret biti otvoren za medije koji se samo moraju najaviti dan prije.

Komentara 5

AG
Agramer198
08:41 27.08.2010.

Ne znam jel bu našima i papa mogao pomoći...

HR
hrvatskipravoslavac
09:45 27.08.2010.

najdemokraticnija novina u hrvata (kazu jugo-komunisticki orijentirana) je juzno hrvatska novina \"Slobodna Dalmacija\". mozes napisati s t o te volja upotribljavat koje hoces rici a l i se n i s t a ne brise. docim u ovim ovdi novinama nema ni traga demokraticnosti ako nije po volji vlasnicima onda brisu - odstranjuju.....zagrebacki duh je uvik bio diktatorski

GR
Gradinar
14:16 27.08.2010.

Lijepa praksa, lijepa gesta. Kako od Kardinala, tako i od nogometaša. Nadam se da se vodilo računa o tome da svi nisu katolici i poštivali njihovi vjerski osjećaji. Kao katolik bih uz blagoslov Kardinala svakako poželio da Duh sveti prosvijetli um izborniku biliću, da shvati da ne zna dosta toga, da prestane sa tom svojom ekipom biti bahat jer to jesu bili dosta dugo vremena, te da počme konačno učiti od ljudi koji znaju bolje a na raspolaganju su mu. Iskreno se nadam jer volim nogomet, a znam da imamo potencijalno fantastičnu repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije