Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna poruka

Karamarkova čestitka: Sjetimo se nezaposlenih i obespravljenih!

karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.12.2013.
u 20:15

Neka naše molitve u ovoj Svetoj noći budu usmjerene ka miru, zajedništvu i napretku hrvatskog naroda, navodi se u poruci predsjednika HDZ-a

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, danas je uputio božićnu čestitku, kako se navodi, svim članovima HDZ-a, vjernicima i ljudima dobre volje.

- Pred nama je Božić, naš najradosniji blagdan, blagdan susreta, okupljanja i druženja s našim  najmilijima i najdražima. Ovo je prvi Božić kojega slavimo kao punopravni članovi velike europske obitelji, zato se noćas sjetimo svih onih predvođenih predsjednikom Tuđmanom koji su za to najzaslužniji. Neka naši poginuli, umrli i ranjeni, njihove obitelji, naši stradalnici i svi branitelji noćas u ovoj Tihoj noći, budu u našim mislima i molitvama - stoji u Karamarkovoj poruci te se dodaje: 

- Sjetimo se noćas i naših nezaposlenih, obespravljenih i siromašnih, budimo svjesni da je njihov boljitak – naša obaveza. Stoga, neka naše molitve u ovoj Svetoj noći budu usmjerene ka miru, zajedništvu i napretku hrvatskog naroda. Neka naša Hrvatska bude napredna koliko je i lijepa, neka bude poželjno mjesto za život svih njezinih građana. Molimo Novorođenog da se to počne ostvarivati već  u Novoj 2014. godini. 

- Na dobro Vam došlo porođenje Isusovo i sretna Nova 2014. godina, zaključio je na kraju Karamarko.

>>Karamarko: Vladi dajem jedinicu!

Komentara 48

EV
evropljanin
08:30 25.12.2013.

TKO Nisam na nicijoj strani ali on je posljednja osoba koja moze bilo sta komentirati . JE OPLJCKAO HRVTSKU ? KOJA STRANKA?

MM
marlies.mohn
07:01 25.12.2013.

Nezaposlenost je ostavio hdz. hdz nije za narod nista ucinio samo za sebe: pokrao Hrvatsku!

IS
istri
15:24 25.12.2013.

sjetise karamarko, koliko lopova iz hdzea dobro zive ,a ljudi bez posla i kruha.da bar su otvorili radna mjesta stim novcem i jadnima dali mogucnost nekog posla i zarade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije