Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio se
Povratak na članak

Karamarko: Sve procese protiv kriminala počeo sam ja

Šef HDZ-a Karamarko u odgovoru na kritike upućene njemu i HDZ-u u kojima se HDZ proziva zbog kriminalne hobotnice u hrvatskoj politici i gospodarstvu

Komentari 90

PR
proo
18:28 13.11.2013.

Sanader i Karamarko dali milijardu kuna državnih poslova tvrtki King! ----------------- ta državna tijela nisu jedina koja su s njima sklapala ugovore. - --------- S njima je ugovore sklopilo još 16 ministarstava, --------- 17 državnih agencija i 15 javnih poduzeca.--uzeca.-- .------------- Bivša HDZ-ova Vlada s njima je potpisala ukupno 378 ugovora,--------- od cega ih je 59 bilo sklopljeno izravnom nagodbom.-------- A ukupna vrijednost svih potpisanih ugovora iznosi tocno 975,496.252 milijuna kuna! . . .KING ICT je tvrtka kci kompanije M SAN Grupa,-- najveceg distributera racunala i potrošacke elektronike u Hrvatskoj. Tu je tvrtku osnovao poduzetnik Stipo Matic iz Dervente još 1995., a grupa je prema poslovnim knjigama,.. ostvarila prihod od 246 milijuna eura. - ----------------------- Najpoznatiji zaposlenik tvrtke je umirovljeni general HV-a Damir Krsticevic, jedan od najbližih suradnika predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka . Krsticevic je od 2001. do 2004. bio direktor kompanije,---------- -

VL
ET
etrange12351
15:36 13.11.2013.

Da nije bilo i nema takvih kao ti, te procese nebi trebalo ni pokretati!

VL
KA
Kakma
15:26 13.11.2013.

Gle cuda sve je to pokrenio,zato i funkcionira tako dobro Zadarska policija.

VL
FL
feliks.lorenz.33
17:34 13.11.2013.

Nisu problem pokrenuti procesi, već što su njima "zamagljeni" oni pojedinaca na visokim funkcijama iako su se na očigled neutemeljeno bogatili.

VL
KA
..kamocemo..
15:47 13.11.2013.

..taj bezveznjak nema srama..????.......o cemu taj prica...??... . ..Ovaj ne poznaje rijec MORAL, MORALNO, nezna što one znace i nije ga briga???.. Njegovu licemjernost osjetili su svi generali koji su uhiceni po njegovoj direktivi,.. prisluškivani po njegovoj direktivi,.. zatvarani poatvarani po njegovoj direktivi.. i danas ima ljude koji rade za njega u sigurnosnim službama i daju mu pristup svim informacijama kojima raspolažu,.. oni su kratori ovog i svih spletki koje su dogadaju u našoj državi vec duže vrijeme,.... . On je izrazito opasan covjek za ovaj narod, opasan i nezaustavljiv fokusiran i odan svom egu ne mari za posljedice..... Njega treba hitno staviti u ogradjeni prostor, hrvatski narod nije siguran dok se on nalazi izvan svojih gabarita.......Postoje dokumenti koji dokazuju Karamarkovu umiješanost u gotovo sve velike korupcijske i kriminalne afere: vezu s Petracevom mafijom i švercom ljudi,...... Aferu Hypo,....... Slucaj Levar,........ Aferu HAC,......... Aferu Podravka,......... Aferu Hrvatska pošta,........... Slucaj Soboli,........... Slucaj Pukanic,......... veze s albanskom mafijom,......... Aferu putovnice, kao i zaštitu pripadnika kriminalne organizacije koju je kontrolirao Tuta Naletilic........... .......... Dosje Karamarko,.............. tako, izgleda kao kronika tranzicijskog organiziranog kriminala i korupcije u Hrvatskoj...

VL
AN
ANM
17:40 13.11.2013.

Hahaha uhapsili jednog kriminalca i odmah metnuli drugoga ! Hahahaha Al kad u SDP-u vjerojatno nema poštenih !

VL
TS
tibo_sh
16:16 13.11.2013.

Mene zapravo u opce ne zanima koliko ce robije ove spodobe prodane duse dobiti! samo neka vrate sve ali basd sve sto su pokrali,, neka im bude ono sto su potrosili jer nisu mogli potrositi ni kap u oceanu! vratite inu... i da ne nabrajam!! ove viletine drzava da koristi kao nekakve humanitarne ustanove,, onaj safari sto si nadan napravio,, tamo bi dijeca sa poteskocama uzivala na onom njegovom rancu!!

VL
LO
lokun
17:59 13.11.2013.

Rade kako ne rade UNIŠTAVAJU HRVATSKU na svim razinama, područjima i politički i svjetonazorski. OPet nam SILOM nameću komunističke vrednote koje je HRVATSKI narod krvavim nametnutim ratom odbacvio. Dvije godine nas pljačkaju a stalno pričaju o pljačkama. STARA POSLOVICA KAŽEŽE LOPOVI PRIČAJU O POŠTENJU.

VL
Avatar Becarina
Becarina
16:20 13.11.2013.

Izgleda da se jedino HDZe i Tomasic sluze istinom u sabolu . SDP zivi od neistine i LEXanja.

VL
PR
proo
18:23 13.11.2013.

nemoj nikad odgovoriti na ono što te pitaju" – rekao je Karamarko......... Karmarko, na ova pitanja još nisi dao odgovor,a bio se šef tajnih službi. Slucaj prvi: Izvješce operativca Protuobavještajne agencije Damira Smolica Slucaj drugi: Afera Hypo, ugovori tvrtke Sobolioli s Hypo Grupom --------- Slucaj treci: Zaustavljanje istrage u Hypo leasingu ---------- Slucaj cetvrti: Veza Karamarko – Petrac -------------- Slucaj peti: Ubojstvo Milana Levara -------- Slucaj šesti: Veza s EPH, Ninoslavom Pavicem i Miroslavom Kutlom ----------- Slucaj sedmi: Soboli d.o.o., izgradnja obavještajnog podzemlja -------------- Slucaj osmi: Afera HAC --------------------- Slucaj deveti: Afera Podravka ---------------- Slucaj deseti: Hrvatska pošta --------------------- Slucaj jedanaesti: Ubojstvo Ivane Hodak --------------- Slucaj dvanaesti: Ubojstvo Ive Pukanica -------------- Slucaj trinaesti: Karamarkova tvrtka ilegalno prisluškivala oporbu u kampanji 2011. ------------------- Slucaj cetrnaesti: Veze s albanskim podzemljem i OVK ---------------------- Slucaj petnaesti: Slucaj Ðine Zekana i zaštita pripadnika mafije pod kontrolom Tute Naletilica ------------------- Slucaj putovnice: Rada Cvetkovic davala mi je informacije o Karamarkovoj povezanosti s izdavanjem hrvatskih putovnica pripadnicima kriminalnog miljea-------------

VL
AT
Attak
21:32 13.11.2013.

Najimucniji Hrvati njih oko 279 vuku repove komunističko udbaske još niti jedan nije zamoljen da objasni kako je postao milionerom , to veliko kriminalno gnijezdo i dalje vlada nesmetano i bez bojazni da će izaći na naslovnice tiska . Bashh kao u prošlom zlocinackom sistemu .., krivci mogu biti "samo oni " mi smo vlast " postenjacina" ! Lijevi toliko imaju ucesca u rasturanju države , svojim diktatorskim ponašanjem izolovali su Hrvatsku od svojih stari prijateljskih naklonjenih zemalja , tom svojom politikom dovode zemlju u stanje u kojem se nalazimo a izgovore vječito traže u oporbi HDZ-u . Tek kada pometemo zaostalo komunističko smeće vrata će nam istinski biti otvorena kod svih Europski naroda!! Sto nam činiti ? Izaći na ulicu i pokazati istinsku popularnost vladajuće koalicije na čelu s SDP- njarama !!

VL
LO
lokun
17:54 13.11.2013.

Imat ćeš puno posla s lopovima iz trenutne pljačkaške vlasti Tomo.

VL
Avatar darkkati
darkkati
16:15 13.11.2013.

HDZ je trasirao put državne administracije a ovi to neznaju ni održavati....

VL
BI
Bisera
15:33 13.11.2013.

puno je ljudi bez službe gladnih izcrpanih od lažnih obećanj bilo je dpsta TOMISLAVE

VL
Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
07:51 14.11.2013.

Vrlo uspješno je držao visoke položaje i trebao zaštititi hrvatsku od sveg zla koje je pokraj njega prolazilo i uništavalo ali i kralo. Bio je vrlo ažuran u pakiranju i javnom diskreditiranju svih onih koji su nešto rekli protiv njega ali i protiv "znase" jer svi su dobro zarađivali od uzajamne podrške tako da svakim danom vidimo "velike domoljube" kako su se nakrali i obogatili a u isto vrijeme narod i država siromašni i pokradeni. Velike je trebalo štititi da slobodno uništavaju i kradu, a mali su iza njih kupili mrvice koje su se mjerile u milijardama. Nikada on nije vidio niti cuo za ormar pun novaca u središnjici iz kojeg su poštari milinovic, jandrokovic i ostali kako su priznali raznosili novac za humanitarne potrebe a u isto vrijeme su gradili ogromne vile. Svuda se spominje sicilijanska mafija kao pojam zla i organiziranosti, ali sada vidimo strašniji i sofiscitiraniji oblik zla i nesrece.

VL
DF
Damir_Fintic
16:09 13.11.2013.

Karamarko: Sve procese protiv kriminalaca počeo sam ja! Ovaj posao ne trpi konkurenciju!

VL
RA
raspad
15:48 13.11.2013.

Karamarko, tic iz istog gnjezda HDZ ...... vuk dlaku mijenja al cud nikada

VL
Avatar birtijas
birtijas
15:32 13.11.2013.

samardina....

VL
TS
tibo_sh
16:06 13.11.2013.

Sta smo dobili i rubriku humor dana!? hahahahaha... krvava mi ova njuska,, lopovcina jedna i on ce doci na svoje,, polako!! ;))

VL
Avatar jurko_zg
jurko_zg
18:05 13.11.2013.

Napad je najbolja obrana,ali gospodo ministri nemojte svoju nesposobnost u zadnje 2 godine pravdati "pljackom" HDZ-a. Samo znate pljuvati po drugima, ali prvo pogledajte u ogledalo.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.