Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čistka
Povratak na članak

Karamarko smijenio svih 12 Račanovih tjelesnih čuvara

Degradirani su jer prijete osvetom i kažu da "čekaju da SDP opet preuzme vlast", kazao je visoki izvor iz MUP-a

Komentari 65

OB
-obrisani-
03:04 06.05.2010.

Pa neki me netko objasni tko je kod nas predsjednik drzave?Bas me interesira da li i u drugim zemljama policajci odredjuju sto predsjednik treba odluciti.E jesmo dosli do dna.Zbogom Europom do daljnjega,u stvari mozda sa Kosovom kada je Srbija prizna tj nikada.

VL
VI
vidicmar
06:24 06.05.2010.

tako i treba, van sa politikom iz policije!

VL
MI
mitar
12:02 06.05.2010.

karamarko=karađorđe

VL
R7
rolf-77-55
16:04 06.05.2010.

TI swe za GRB HRVATSKE! Majmune nije SAHOVNICA SAMO HRVATSKI GRB.SAHOVNICE su prije HRVATA IMALA Poljska plemena,Ceska i Moravska plemena,Slovacka,Ukrajinska i Ruska Plemena.Je*la te ta tvoja blentrava sahovnica.

VL
KU
kukuriku
19:53 05.05.2010.

ocíto su cúvari drukali za Esdipi.., a cúvari-policija moraju biti Van-politike..!!

VL
DU
Deleted user
12:08 06.05.2010.

Ma kako je smio taj Karamarko da ih smijeni??? pa to su policajci u vlasnistvu Racana i SDP-a!!!! stvarno je sramota tudje policajce smjeniti:)))))))))

VL
OB
-obrisani-
14:30 06.05.2010.

...za karamarka i bajića vrijedi što i za 90 posto policije i sudstva, tj. odvjetništva: svi oni solidno znaju svoj posao - i čuvaju leno! ni prstom mrdnuti bez naloga s markovog trga... besprijekorni proizvodi sustava, tj. klijentistički karijeristi... .................... zar je u tuđmanistanu drugačije uopće moguće??? .....................

VL
OB
-obrisani-
19:58 05.05.2010.

Degradirani su jer prijete osvetom i kažu da \"čekaju da SDP opet preuzme vlast\", kazao je visoki izvor iz MUP-a ======================== Ako je ovo istina, a teško da je, onda ništa nije postigao ovom smjenom, jer ako se smjena dogoditi,i, kako i neke osvete ovaj jadni glupavi Karamarko može samo još lošije proći ! Inače Karamarko je specijalist što se tiče osveta, pa bi bilo bolje da ta budala bude tiho ! Ali ako je već tako objektivan i stručan kako to da je šef tih poslova postao polupismeni diletant i kompleksaš \"Tigar\" nekadašnji bodyguard Sanadera ??? Ili je to u sklopu politizacije i deprofesionalizacije ... ooops depolitizacije i profesionalizacije koju politikantski diletant od ministra provodi ?

VL
YO
yohana
21:44 05.05.2010.

bravo karamarko!!!!!! treba se napraviti smjena.ne samo u policiji nego i na drugim mjestima.

VL
OB
-obrisani-
20:40 05.05.2010.

Špijunčina.....

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
20:44 05.05.2010.

Provjerena taktika. Idemo malo o policiji, da se skrene pažnja s Josipovićevih budalaština. Kako nam je samo smečirao Vuk Jeremić i to na loptu koju mu je servirao blentavi naš precjednik Ivo. A ovih dana, nakon konzultacija s Bludimirom Lončarom,rom, Mesić nastavlja srati iste laži, a Ivo se mora taktički povući. Mesić ionako nema ni što izgubiti ni ikome odgovarati. Ali priča se nastavlja: REPUBLIKA HRVATSKA JE KRIVA ZA POKUŠAJ PODJELE BOSNE I ZA STRADANJA U BIH. Mora se priznati da su udbaši vrlo organizirani. Što jest, jest.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
20:46 05.05.2010.

Inače, ovo sve je zakuhao upravo Josipović. On je, naime, mimo svojih ovlasti izričito tražio račanova vuka i ljevičarsku ekipu da mu budu tjelohranitelji. On je počeo birati \"politički podobne\" zaštitare. ON. Nema politici mjesta u vojsci i policiji. KakoKako je ono reagirao šugavi mesić prema generalima? stoga: Bravo Karamarko!

VL
Avatar annex
annex
20:58 05.05.2010.

Pa iskreno se nadam da će stvarno dolaskom na vlast sadašnje opozicije, taj smutljivac i bivđi uhoda, doista ne samo letjeti iz MUP-a, što mu ovaj puta neće moći pomoći Bandić, kao zadnji puta, jer on ne može niti sebi pomoći, već da će Karamarko, smjenom doživotnog Bajića i češljanjem namještenog HDZ-ovog sudskog aparata, završiti u Remetincu na duže vrijeme. Za to ima puno, puno putra na glavi, a postoje i dokazi, samo su oni zaključani u sigurnim ladicama Bajića.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
21:07 05.05.2010.

annex ovaj pamfletić ti baš nije nešto možeš ti i bolje

VL
DA
daniel1234
21:25 05.05.2010.

a šta reći, doći če vrijeme kad će i ovaj biti smijenjen i ja se nadam da će onda neki drugi državni odvjetnik i protiv njega pokrenuti razne prijave zbog zlouporabe položaja,pogodovanja i ostalih kriminalnih radnji, a ima ih naa pretek, daj bože što prije taj dan, otvorit ću šampanjac taj dan,juuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuu ps admin nemoj me zbrisat,pristojan sam,hahahahaha

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
21:35 05.05.2010.

Ako itko ima biti zahvalan Bajiću i dobro zatvorenoj ladici onda su to sdPartijaši, jel tako Liniću? Zastara, divna zastara. A prašina se diže jer bi mogli iz ladica isplivati fascikli s natpisima \"željko jovanović\", \"sobolica i antičevićka, zajedno s s muževima\", \"linić opet, ovaj put s obersnelom i komadinom\", \"lepi dečko iz koprivnice\", \"nezaboravljeni vrlo sposobni ronko i ekipa\"... itd. itd. samo budući da svaka strana ima ponešto \"informacija\" o onoj drugoj, ladice će i dalje biti zatvorene... vrana vrani očiju ne kopa

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
21:48 05.05.2010.

uh, ne mogu prešutjeti da bi mi bio pravi bonbončić kad bi iz ladice isplivao slučaj \"gospođa županica Lovrić (tada još nije bila županica) i izvjesni gospodin Davorko\" i jedan vrlo vrlo zanimljiv pod imenom \"Crkvenac i prevozna sredstva\" aa ne mislim na onaj njegov bicikl s kojim je došao JEDNOM na posao. btw. nije vam čudno što se o aferi podmićivanje Mercedes-Benza naglo zašutilo? hahaha. ladice ladice

VL
BA
banijash
21:53 05.05.2010.

HDZ-u znaci pocela ulazit voda u usi...... bit ce interesantna jesen jer nece bit samo poljoprivrednici sa traktorima prema Zagrebu vec bit ce tu mnogo mnogo nezadovoljinika...

VL
AL
alapača
22:06 05.05.2010.

pa taj karamarko je gori mutikaša od ivić pašalića!

VL
H9
H99
20:20 05.05.2010.

YUsifović nama ovlasti miješati se u rad policije. Predsjednik države koji krši Ustav, profesor prava koji krši osnovne pravne norme…

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.