Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
München

Karamarko dogovorio suradnju sa IFO institutom i nakon izbora

Karamarko i Schonherr
Foto: HDZ
17.10.2015.
u 19:12

Karamarko se IFO institutu još jednom zahvalio na suradnji a dogovoreno je, kako navodi HDZ, da će se suradnja nastaviti i kada Domoljubna koalicija preuzme odgovornost za upravljanje Hrvatskom.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sastao se u Münchenu u Njemačkoj s  Prof. Dr. Sc. Siegfriedom Schoenherrom, glavnim koordinatorom IFO instituta zaduženim za  projekt gospodarskog programa, koji su stručnjaci HDZ-a u posljednje dvije godine kreirali u  suradnji sa tim njemačkim institutom, priopćio je HDZ.

Karamarko se IFO institutu još jednom zahvalio na suradnji a dogovoreno je, kako navodi HDZ, da će se suradnja nastaviti i kada Domoljubna koalicija preuzme odgovornost za upravljanje Hrvatskom. Radi se o svojevrsnom stručnom praćenju provedbe određenih ekonomskih modela i mjera kako bi bili sigurni da ćemo ostvariti ciljeve, kazao je šef HDZ-a.

''Nakon razgovora, Tomislav Karamarko potvrdio je informaciju koja se danas pojavila u nekim medijima, kako smatra da su plaće premijera, ministara i zastupnika previsoke u  odnosu na prosječne plaće od kojih žive naši građani. Najavio je kako će njegov prvi prijedlog kao budućeg premijera biti da se premijeru, ministrima i saborskim zastupnicima plaće svedu u realne okvire. Potvrdio je za Hinu, da je jučer na sva tri tijela stranke poručio stranačkim kolegama da zastupnička mjesta na koja pretendiraju, ali i sva ostala zahtijevaju puno rada i odricanja, a da će plaće ubuduće sigurno biti primjerenije u odnosu na one prosječnog hrvatskog građanina. Kad građanima omogućimo veće plaće i radna mjesta, rekao je Karamarko, tek onda ih možemo povećati i sebi'', navodi HDZ u svom priopćenju. 

>> Karamarko: Ne tucite se za liste, rezat ću plaće u Saboru i ministrima! 

>> Karamarko za prinovu dobio 12 tisuća lajkova

Komentara 60

Avatar majmunranko
majmunranko
19:24 17.10.2015.

Jedva čekam. Nema više partijskog ljetovanja za 7 kuna na Brijunima, nema više pametnih telefona za partijske kreature koje ih ne znaju ni upaliti, nema više korištenja državnog helikoptera u privatne svrhe, dosta je više partijskog parazitiranja nesposobnih uhljeba.

DU
Deleted user
19:21 17.10.2015.

Nadam se da će ovo uspijeti...

Avatar juricamesko
juricamesko
19:21 17.10.2015.

bravo za budućeg hrvatskog premijera. Tomo samo naprijed za jaku Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije