Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na rejting
Povratak na članak

Karamarko: Ocjena Moody`sa slika je ove Vlade, a ne Hrvatske

Pun kritike za poteze Milanovićeve ekipe, svoju gospodarsku politiku i dalje ne otkriva, kao ni kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

Komentari 7

SA
sadmeimasadmenema
19:24 01.02.2013.

Ocjena Moody`sa slika je Hrvatske nakon 20 godišnjeg haranja ADEZEA po njoj. Šjor Karamarko, još dugujete odgovore DORHu o SOBOLIJU, stvaranja paralelne organizacije u obavještajnoj zajednici i mupu, itd............

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
19:43 01.02.2013.

Ovo je slika adezeove pljačke, Karamarko!!! I bolje je i tebi i tvojima da ne izlazite sa svojim mudrolijama, narodu je došlo do guše. Ma što do guše, kipi iz glave kaj iz parnjače.

VL
MF
maca faca
12:34 02.02.2013.

idemo dalje

VL
DU
Deleted user
19:22 01.02.2013.

koja je ovo komadina gluposti u jednom

VL
DJ
djakputnik
21:03 01.02.2013.

Sqam sebi se čudim zašto komentiram izjave ovoga primata. No isprovocirao me. 20 godina je HDZ sistematski uništavao Hrvatsku, pljačkao imovinu hrvatskih građana, iznosio opljačkano van u strane banke, punio svoje tavane i podrume sa dragocjenostima otetim hrvatskom narodu, ... I sada je ova vlast kriva. Pa ono što je jedna budala upropastila, 10 pametnih teško može popraviti. A ovih ima stotine tisuća. Tko god je želio iskoristiti imovinu hrvatskih građana za svoju korist, taj se upisao u HDZ.

VL
DR
drugPlenky
21:11 01.02.2013.

Karamarko spremaj ekipe za preuzimanje vlasti. Neće ovi dugo

VL
OB
-obrisani-
21:25 01.02.2013.

Ja trazim od Karamarka da izadje u javnosti sa kandidatom za gradonacelnika Zagreba ! Taj potez ce oznaciti tko je Karamarko !! Ako je slab kandidat iz HDZ onda Karamarko podrzava Bandica preko slabog kandidata i Holding ZG tz. ". Fimi Medija " SDP koja pere novac za SDP.. Ako ne predlozi nikoga onda je ponovno za Bandica Za koga je Bandic postavlja se pitanje nekadasnji istaknuti clan partije SDP !! Bandic se opasno ugurao u tz. politicki centar i desnicu u HR ali novac iz Zagreba crpi SDP pored njega !! HDZ na Zagrebu odredjuje svoj politicki put i snagu a posebno mudrost !! Ja mislim da ce Karamarko podrzati Bandica neizravno sto je katastrofa HDZ !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.