Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na rejting

Karamarko: Ocjena Moody`sa slika je ove Vlade, a ne Hrvatske

Tomislav Karamarko
Patrik Macek/PIXSELL
01.02.2013.
u 18:44

Pun kritike za poteze Milanovićeve ekipe, svoju gospodarsku politiku i dalje ne otkriva, kao ni kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

– Ocjena Moody`sa slika je ove Vlade, a ne Hrvatske – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u ekskluzivnom intervjuu Media servisu. Tvrdi da je situacija u Hrvatskoj bila bolja 2011. pa se vladajući više ne smiju izvlačiti na propuste bivših HDZ-ovih vlada.

– Ako je Vladin odgovor na ovo rezanje i rebalans, to je novi udar na građane i to je katastrofa – kaže Karamarko, koji ipak još ne otkriva detalje HDZ-ova gospodarskog programa.

– Možda ćemo morati kupovati svoj ulazak u Europsku uniju što je tragedija. Nije ništa prihvatljivo za nas u čemu Hrvatska gubi. Jedino što nas doista zanima jest ulazak u Europsku uniju. Bit će to gorak zalogaj koji ćemo očito svi morati progutati – rekao je Karamarko u intervjuu za Media servis.

Pun kritike za poteze Milanovićeve ekipe, svoju gospodarsku politiku i dalje ne otkriva kao ni kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

>>Moody's snizio kreditni rejting Hrvatske na razinu 'smeće'!

>>Oporba: Ovo je najlošija ocjena od 1997., kakva Vlada – takav rejting

Komentara 7

Avatar pupoljak
pupoljak
19:43 01.02.2013.

Ovo je slika adezeove pljačke, Karamarko!!! I bolje je i tebi i tvojima da ne izlazite sa svojim mudrolijama, narodu je došlo do guše. Ma što do guše, kipi iz glave kaj iz parnjače.

MF
maca faca
12:34 02.02.2013.

idemo dalje

SA
sadmeimasadmenema
19:24 01.02.2013.

Ocjena Moody`sa slika je Hrvatske nakon 20 godišnjeg haranja ADEZEA po njoj. Šjor Karamarko, još dugujete odgovore DORHu o SOBOLIJU, stvaranja paralelne organizacije u obavještajnoj zajednici i mupu, itd............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije