Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISU DORASLI'

Karamarko: Nikad lošija Vlada nije bila u Banskim dvorima

Tomislav Karamarko
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
02.05.2014.
u 15:04

Rijetko koji ministar nije u sukobu interesa. Još će mnogo toga izaći u javnost o njima, komentirao je Karamarko Jovanovićev slučaj

Komentirajući „uhljebljenje“ ministra Željka Jovanovića na Medicinskom fakultetu u Rijeci, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je da za tu informaciju, koju je objavio Večernji list, ne zna, ali da očito ona pravila koja vrijede za sve dužnosnike ne vrijede za članove ove Vlade.

– Treba samo vidjeti koliko afera izbija. Rijetko koji ministar nije u sukobu interesa. Još će mnogo toga izaći u javnost o njima – rekao je Karamarko.

Govoreći o događajima unutar Vlade, a posebno nakon ostavke ravnateljice Porezne uprave, Karamarko je rekao da bi bio red da se aktualna Vlada poslije svega što je učinila za hrvatsko gospodarstvo i standard čovjeka razdvoji ili raspadne.

– Svi vide da je Vlada duboko podijeljena na razne struje, klanove i interese. Nije dobro da se u ovoj preteškoj gospodarskoj situaciji ponašaju kao posvađana djeca. Nisu dorasli ni momentu, ni trenutku ni ulogama koje imaju. Nikad lošija Vlada nije bila u Banskim dvorima – tvrdi Karamarko. Podsjetio je na veliku nezaposlenost, pad BDP kao i odlazak mladih i visokoobrazovanih iz zemlje.

– Nemojmo se čuditi kada kažu da BDP pada jer u tom smjeru idemo i to je nezaustavljivo. Odlaze mladi visokoobrazovani kadrovi koji trebaju postati nositelji ovoga društva. Kada dođemo na vlast, učinit ćemo sve da to zaustavimo – poručio je čelnik HDZ-a.

>> Karamarko: SDP-u je uvijek kriv HDZ. I za softvere i što ponekad nestane struje

Komentara 72

EM
ex man
17:00 02.05.2014.

nadam se da nikad više hrvatska neće imati ovako lošu vladu

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
16:03 02.05.2014.

Ovo im je zadnji mandat...

ZN
znatizeljan2013
15:18 02.05.2014.

Nadopunjujem! Nikad lošija i nesposobnija Vlada! Usrećite nas i pokupite se s vlasti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije